De utlånteGrabara storspilte i Huddersfield-seier

Flere av Liverpools utlånte har vært i aksjon i løpet av helgen.

22. des 2019 kl 14.16 Jens Hapnes Rege

Sheyi Ojo fikk et 15 minutters langt innhopp for Steven Gerrards Rangers fredag kveld. Det skotske topplaget ledet allerede 3-0 da 22-åringen kom på banen, og han markerte seg ikke nevneverdig.

Grabara storspilte

Kamil Grabara startet igjen for Huddersfield mot Nottingham Forest etter å ha gjort en kjempetabbe forrige helg. Det så lenge ut som om polakken skulle klare å holde buret rent for femte gang denne sesongen, men etter 73 minutter måtte han se et skudd fra Joe Worrall suse inn i nettmaskene. Da var stillingen 2-1 til Huddersfield.

Polakken fikk et gult kort for drøying av tid etter 80 minutter, og greide å sikre en sterk seier til Huddersfield mot skogvokterne med noen vanvittige redninger i sluttminuttene.

Den høyreiste midtstopperen Rhys Williams startet nok en kamp i det engelske ligasystemet for Kidderminster Harriers. 18-åringen bemerket seg ikke nevneverdig for laget fra Birmingham-området, som spilte uavgjort mot Altrincham.

ERFARING:
ERFARING:  Den 18 år gamle midtstopperen har fått mye erfaring i seniorfotballen.

Den kanadiske lynvingen Liam Millar fikk et 18 minutters innhopp for Kilmarnock i deres viktige kamp mot Motherwell. 20-åringen fikk ikke satt noe særlig preg på bataljen, som endte 0-1.

Marko Grujić startet ikke for Hertha Berlin mot høytflyvende Borussia Monchengladbach grunnet suspensjon for gule kort.

Walisisk skadetrøbbel

Ingen av Harry Wilson, Ben Woodburn, Nathaniel Phillips, Taiwo Awoniyi og Shamal George var involvert i helgens kamper. De to waliserne sliter med skader, og Woodburn har pådratt seg et nytt beinbrudd.

Taiwo Awoniyi er i fryseboksen i Mainz, og ser ut til å returnere til Liverpool med håp om et bedre utlån siste halvdel av sesongen. Det er ikke kjent hvorfor Phillips og George ikke spilte i VfB Stuttgart og Marines kamper.

Loris Karius og Besiktas spiller en viktig bortekamp mot Fenerbahce søndag 17.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]