– Joe og Virgil kan bli fantastiske sammen

Jürgen Klopp snakker varmt om de to eneste skadefri midtstopperne han har.

16. des 2019 kl 10.33 Arild Skjæveland

Med Dejan Lovren og Joel Matip trolig ute resten av 2019, må Joe Gomez og Virgil van Dijk holde seg skadefri fremover.

Midtstopperparet som startet forrige sesong, og gjorde sakene sine meget bra frem til Gomez ble skadet mot Burnley, startet og holdt nullen i lørdagens kamp mot Watford.

– Vi har snakket mye sammen. For et veldig bra lag, slik vi åpenbart er, så kan en ikke vente. Det betyr at andre spillere tok steget opp, og jeg tror ikke at noen mente at vi burde sette Joel Matip på benken. Det er bare det at guttene er utrolig talentfulle, sier Jürgen Klopp om midtstoppersituasjonen i et intervju med Liverpool Echo.

Han snakker varmt om Gomez, som igjen vil få en sjanse til å spille fast i midtforsvaret fremover.

– Gutten er fortsatt ung. Det er ikke grunnen - det er bare det at du må holde rytmen, og da holder du spillerne sammen. Disse to, Joe og Virg, liker hverandre godt, og kan spille fantastisk bra sammen, sier manageren.

Har forbedret seg mye

Han er imponert over måten 22-åringen håndterte Deeney på.

– Watford er en spesielt vanskelig kamp - Deeney! De spiller ballen i én retning, og ballene som kom til Virgil kom dit bare på grunn av vinden. Alle de andre kom til Joe, og Deeney går opp i duell.

– Denne utrolig dyktige gutten har forbedret seg i denne fasen av spillet, men han har ikke spilt fast på en stund. Han har forbedret seg mye her, og det er bra. Fotballmessig er han en eksepsjonell spiller, men mot Watford kunne du se at han måtte kjempe og holde konsentrasjonen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]