Klopp trekker frem to spillere etter sliteseieren

Midtbaneduo får ros av manageren for sin enorme arbeidsinnsats.

29. des 2019 kl 20.46 Kenneth Baraas

Liverpool så ut til å kjøre i cruise control de første 40 minuttene. Hjemmelaget malte på, og til slutt fant Adam Lallana og Sadio Mané det rommet som trengtes.

Det var dog den vitamininnsprøytingen som Wolverhampton trengte. Gjestene kunne ikke lenger ligge dypt og måtte frem for å angripe.

Løp sokkene av seg

Derifra bølget kampen mer frem og tilbake, og Liverpool-spillerne måtte gi alt av det lille sprutet som var igjen i beina etter et tøft kampprogram.

– Milner og Keita hjalp laget med en gang de kom innpå, man kunne se det, sa Jürgen Klopp rett etter kampen.

Klopp puster ut han fortsatte:

– Min gud, Adam Lallana og Gini Wijnaldum. Måten de spilte på i dag, innsatsen de la ned, løpelengden de la ned, wow.

– Det hjalp åpenbart med friske spillere der. Vi skapte problemer for dem. Vi avsluttet ikke angrepene ordentlig, men det var ikke den type kamp. Så vi måtte kjempe helt til siste slutt.

– Noen ganger må man kjempe med alt man har. Noen ganger har man mye, andre ganger har man lite. Guttene kan være veldig stolte av seg selv i dag, sa Klopp.

God luke

Manchester City spilte i kveld mot Sheffield United og vant 2-0 etter scoringer av Sergio Agüero og Kevin de Bruyne.

Liverpool leder likevel tabellen med komfortable 13 poeng ned til Leicester og 14 poeng til Manchester City, og de røde har en kamp mindre spilt.

– Hvem bryr seg om poeng i desember? Det er en lang vei å gå for alle oss. Mange spør hvordan 2019 var for meg, men det betyr ingenting. Vi teller sesonger, ikke år, er Klopps vurdering av situasjonen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]