Mané var ligaens beste spiller i november. Klopp ble månedens manager - igjen

Liverpoolduoen vinner prisene for november.

13. des 2019 kl 13.44 Arild Skjæveland

Sadio Mané har i dag blitt kåret til månedens spiller i Premier League for november. Det er tredje gang han vinner prisen. Han vant for første gang i august 2017, og deretter i mars i år.

Mané blir den første Liverpool-spilleren som kåres til månedens spiller denne sesongen. Teemu Pukki var best i august, Pierre-Emerick Aubameyang i september, og Jamie Vardy i oktober.

Steven Gerrard og Harry Kane har vunnet prisen flest ganger, med seks ganger hver.

Det er 26. gang en Liverpool-spiller kåres til månedens spiller siden kåringen startet.

Klopp er igjen månedens manager

For tredje gang denne sesongen er Jürgen Klopp kåret til månedens manager. Tyskeren, som i dag signerte ny kontrakt, ble også bestemann i august og september.

– Det føles veldig bra, men jeg tar det ikke personlig. Spillerne mine er de ansvarlige for dette, for så langt har de spilt en utmerket sesong, sa Klopp til premierleague.com da han fikk prisen fredag.

Nuno Espirito Santo (Wolverhampton), Brendan Rodgers (Leicester) og Chris Wilder (Sheffield United) var de tre andre kandidatene.

Dette er sjette gang han kåres til månedens manager i England. Det er et stykke opp til Alex Ferguson som topper med 27, og nestemann Arsene Wenger med 15.

Han er nå én bak Pep Guardiolas sju. Det er kanskje litt overraskende - men José Mourinho har faktisk kun vunnet prisen tre ganger i sin karriere.

NY KONTRAKT:
NY KONTRAKT:  Jürgen Klopp har i dag signert en ny kontrakt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]