Pressekonferanse:Alex Oxlade-Chamberlain har skadet leddbånd i ankelen

Jürgen Klopp om bl.a. skader, Jamie Vardy, Qatar, spillepause og Takumi Minamino.

24. des 2019 kl 10.16 Torbjørn Flatin

Jürgen Klopp om:

Skader

Jürgen Klopp sier at Oxlade-Chamberlain har fått skadet det ytre leddbåndet i ankelen, men vil ikke gå innpå hvor lenge han kan være ute, men han er definitivt ute for resten av 2019.

- Ellers er det ingen nyheter, som må betegnes som gode nyheter, fortsetter manageren.

- Det går bra med Lovren, Matip og Fabinho, men ingen er aktuelle for Leicester.

Jamie Vardy
- Vil vil prøve (å stoppe ham). Han har vært en av topp tre angripere i England siden jeg har vært her. Alltid vanskelig å forsvare seg mot. Vi må bare prøve å hindre at han får pasninger.

Qatar
- Det eneste som var vanskelig med Qatar var angående søvn. Tilbakereisen var normal, med en fridag etterpå hvor guttene sov så mye de kunne. Det tok litt tid til å venne seg til Qatar, men nå er vi tilbake og alt er i rute.

- Vi reiste til Qtar for å oppnå noe spesielt. Vi gjorde det og det føltes glimrende. Vi har hatt en utvikling angående det å spille finaler. Du blir vant til spenningen og fortsetter å gjøre de rette tingene. Vi har blitt mer modne.

Carlo Ancelotti
- Jeg liker ham godt, han er en venn. Vi kommer til å møtes oftere enn vi pleide. Jeg skulle gjerne ønske ham lykke til, he-he! Det er jul!

Jul og spillepause
- Hva en har fortstått etter å ha kommet hit er hvor mye du gledet deg til en pause i Tyskland. Vi kan ikke gjøre det slik at vi prøver å respektere sosiale ting som jul. Samtidig er det viktige med fotballen rundt det. Vi må fortsatt spise riktig, ikke hva alle andre spiser, men det er den eneste forskjellen.

- Vi har ikke den største troppen, men så langt har vi greid å håndtere det (det harde kamp-programmet). For å komme igjennom en sesong må du være heldig med skader, noe vi ikke har vært så langt, men vi har likevel funnet løsninger. Mot Monterrey hadde vi en midtstopper tilgjengelig. Hendo kom inn og gjorde en utmerket jobb.

Takumi Minamino
- Alt vi vet om han passer godt inn hos oss. Først og fremst det fotballtekniske, det å ta avgjørelser, fart, ønske om å presse. All good. Hvordan vil han tilpasse seg? På lang sikt vil han utvilsomt være til hjelp. Mellom nå og hans første dag er det fortsatt tre kamper å spille.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]