Sist Watford kom til kamp med ny manager tapte de 8-0

Watford har allerede skiftet manager en gang tidligere denne sesongen. Da Javi Gracia fikk sparken i september, var det Quique Sanchez Flores som kom inn som ny sjef.

Spanjolen hadde allerede ledet laget én gang tidligere, og fikk den utakknemlige oppgaven med å møte Manchester City på Etihad Stadium.

En kan trygt si at Watford ikke fikk det umiddelbare løftet med ny manager den gang.

8-0!

David Silva scoret allerede før minuttet var spilt. Da det var spilt 18 minutter var stillingen 5-0!

City ga seg ikke før de hadde scoret tre ganger til etter pause, og ga seg på 8-0. Den nest største seieren i Premier League denne sesongen, etter Leicesters 9-0 overkjøring av Southampton på St. Mary’s.

Nigel Pearson ble ansatt i forrige uke, men valgte å se Watford - Crystal Palace fra tribunen, med Haydon Mullins på sidelinjen som «caretaker». På Anfield vil den tidligere Leicester-sjefen være nede på sidelinjen, i det som blir hans første kamp med manageransvaret.

TIL ANFIELD:
TIL ANFIELD:  Nigel Pearson valgte å se kampen mot Crystal Palace fra tribunen. På Anfield vil han lede laget for første gang.

Ikke en stadion Watford trives på

Watford har slitt voldsomt på Anfield de siste sesongene, og er det laget Liverpool har fått aller best resultater mot i Premier League.

I Jürgen Klopps første møte med «The Hornets» ble det 2-0 seier i mai 2016. Sesongen etter ga ikke de helrøde seg før det 6-1, i en kamp Sadio Mané scoret to ganger.

I 2017/18-sesongen vant Liverpool 5-0, og da var det Mohamed Salah-show. Egypteren scoret fire mål, og hadde én målgivende i oppgjøret.

Forrige sesong ble Javi Gracias lag sendt tilbake til Hertfordshire med samme siffer. Da scoret Sadio Mané to ganger, Divock Origi én, før Virgil van Dijk stanget inn både 4-0 og 5-0 i de ti siste minuttene. I den kampen ble Trent Alexander-Arnold den yngste spilleren med tre målgivende i en og samme ligakamp.

Liverpool - Watford spilles lørdag kl. 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.