– Vi trenger alle sammen

Adam Lallana mener ungguttene spiller en viktig rolle i Liverpools jakt på trofeer.

30. des 2019 kl 19.14 Jens Hapnes Rege

Adam Lallana er inne i en god skadefri periode, og spilte en god kamp mot Wolves.

Den vante dynamiske løpskraften ble akkompagnert med godt vektede pasninger, og prikken over i'en fikk vi da han assisterte Sadio Mané med et improvisert skulderstøt. 31-åringen fra sørkysten uttrykte tilfredshet i et intervju med liverpoolfc.com etter sliteseieren.

– Det var enorme tre poeng, og vanskelig til tider. Vi kommer til å analysere kampen og se at vi kan bedre enn dette - vi kan være bedre forberedt mentalt og fysisk. Vi kan gjøre livet enklere ved å holde på ballen bedre.

– Det er den holdningen vi har. Vi vil ikke bare vinne og tenke, "ah, den kom vi unna med". Vi kan være bedre, og det er viktig at vi har den holdningen videre.

EVIGHETSMASKIN:
EVIGHETSMASKIN:  Lallana løp og løp mot ulvene.

Viktige unggutter

Neco Williams, Curtis Jones og Harvey Elliott var alle å se på Liverpools benk i kampen mot Wolverhampton. Det ble ikke minutter på noen av de tre, men Adam Lallana mener de kan spille en viktig rolle i innspurten.

– Det er en stallutfordring, og vi kommer til å trenge alle sammen.

– Vi har noen skader for øyeblikket, og tre-fire unggutter på benken. Det er en fantastisk erfaring for de å være involvert, og å være så nære på det som har vært en bra sesong så langt, sa Lallana om ungguttene.

31-åringen maner sine lagkamerater til ny innsats i de neste ukene, hvor de viktige kampene kommer på rekke og rad.

– Vi kan ikke ta foten av gasspedalen. Vi har noen store kamper på hjemmebane neste uke - Sheffield United, som har hatt en fantastisk sesong, og derbyet i cupen. Et par store kamper bare i den nærmeste perioden.

– Det er viktig at vi restituerer oss. Vi har hatt en del skader, og det er viktig å få folk tilbake så kjapt som mulig. Vi må holde den gode formen, og beholde fortet på Anfield, avslutter den rutinerte midtbanedynamoen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]