– Watford er bedre enn tabellposisjonen tilsier

Xherdan Shaqiri er skadefri og håper på spilletid - men advarer mot Watford.

13. des 2019 kl 10.02 Arild Skjæveland

Xherdan Shaqiri måtte vente til derbyet mot Everton for å få sin første start for sesongen. En leggskade har holdt sveitseren ute, men det har han lagt bak seg. Nå sier han at han er helt klar igjen.

– Jeg er definitivt 100 prosent klar. Jeg trengte en uke eller to for å trene, men jeg er glad, føler meg bra, og er klar, sier Shaqiri til Liverpoolfc.com.

– Jeg føler meg bra, og er i form - det tror jeg en kunne se mot Everton. Jeg er veldig glad for at jeg fikk spille og fikk noen minutter, for jeg var ute i noen uker, sier han videre.

– Jeg var først og fremst glad for å få starte, og jeg ønsket å ha en god prestasjon. Det å komme tilbake med scoring i derbyet var fantastisk, og noe jeg aldri vil glemme, sier han.

Håper på mer spilletid fremover

Liverpool er inne i et ekstremt tett kampprogram, og det kan bli flere sjanser for 28-åringen fremover.

– Nå ser jeg fremover mot de neste kampene. Jeg føler meg bra, og håper på mange flere sjanser.

– Alle er veldig viktige, og alle spillere vet at vi er inne i en travel periode. Vi har mange, mange kamper. Alle vet at vi har mange kamper, og alle må være klare dersom de trengs. Jeg er klar, og det er også alle andre tror jeg. På trening har vi det mye moro, og alle jobber hardt. Vi har noen skader, men det går bra, sier han.

Advarer mot Watford

Watford ligger helt sist, og har nettopp skiftet manager, og kommer til Anfield med Nigel Pearson som sjef. Shaqiri mener at «The Hornets» er bedre enn tabellen tilsier.

– Jeg mener tabellposisjonen ikke reflekterer kvalitetene de har, for de har hatt noen problemer. De har byttet manager to ganger, og det kan være utfordrende for oss, for du kan kanskje ikke forberede deg som normalt som når du vet hvordan trenerne vil spille.

– Det er farlig, men vi har alltid selvtillit. Vi spiller hjemme foran egne supportere, og dersom vi presterer er jeg sikker ganske på at vi kommer til å ta de tre poengene. Men da må vi prestere.

Liverpool - Watford spilles lørdag kl. 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]