Wolverhampton kommer med gave til Anfield!

Ulvene spiste opp Manchester Citys tre poeng.

27. des 2019 kl 22.42 Kenneth Baraas

– Helt ærlig, så vil det bli vanskelig, var Pep Guardiolas analyse av sjansene å ta igjen Liverpool, ifølge Amazon Prime.

Det ble sagt før kampen, og mulighetene ville bli enda mindre med poengtap i dagens kamp mot Wolverhampton.

Kampen startet ikke slik Guardiola ønsket.I det 12. minuttble Diogo Jota spilt igjennom, og Ederson stormet ut for å avverge faren. Wolves-angriperen var først på ballen, og den brasilianske målvakten la spissen i bakken.

Kamplederen var sikker i sin sak og sendte Ederson i garderoben. Dermed ble Sergio Agüeros comeback fra start kortvarig, da han ble ofret for at Claudio Bravo skulle ta plass mellom stengene.

Dog så det lysere ut for de lyseblå da VAR grep inn for å gi Riyad Mahrez straffespark. Raheem Sterling bommet på forsøket fra ellevemeteren, men igjen så skulle VAR gi en hjelpende hånd til Pep Guardiolas mannskap.

Conor Coady, som klarerte straffereturen, hadde satt potene for tidlig inn i sekstenmeteren, og dermed fikk Sterling nok en sjanse. Igjen bommet Sterling, men satte selv returen i mål.

Samme mann var på plass i den andre omgangen og chippet inn en 2-0-ledelse.

EN MANN Å SE OPP FOR:
EN MANN Å SE OPP FOR:  Adama Traoré har prikket inn formen.

Wolves med vanvittig snuoperasjon

Wolverhamptons formspiller, Adama Traoré, satte inn reduseringen, som førte til intense siste 35 minutter.

Rett etter klokken bikket 80 minutter, så dukket Wolverhamptons storscorer opp. Igjen var Traoré på farten og spilte inn til meksikaneren, som satte inn utligningen.

Rett før slutt dukket Matt Doherty opp. Den målfarlige backen kombinerte med Jimenez før han sikret de tre poengene med en kald avslutning.

Wolverhampton viste at Liverpool ikke vil få tre enkle poeng søndag. Da gjester Wolves Anfield, og stiller med 24 timer mindre hvile i beina enn hjemmelaget.

Jürgen Klopp har varslet at han vil rullere på laget, og det gjenstår å se hvor uthvilt gjestene vil være.

Med seg på lasset har de oransjekledde med seg en gave til Liverpool i gullkampen, etter at de røsket tre poeng ut av hendene til en av de rødes nærmeste tittelutfordrere.

Anfield-klubben gjorde sin del av jobben mot den andre tittelutfordreren, og vant 4-0 mot Leicester i torsdagens kamp.

Liverpool leder dermed ligaen med 14 poeng ned til Manchester City og 13 ned til Leicester. Ligalederen har også en kamp mindre spilt enn City-lagene.

For en Premier League-runde for alle med rødt hjerte.