– Liverpool vil bli veldig, veldig vanskelige å stoppe

Brendan Rodgers roser både Liverpool og Trent Alexander-Arnold.

27. des 2019 kl 19.35 Kenneth Baraas

Det var tydelig fra dommeren blåste i fløyta for første gang, at Liverpool ønsket å styre kampen på King Power Stadium.

Leicester ble nærmest gjort til statister, og det eneste som truet de tre poengene var Liverpools sjansesløsing før 2-0 kom etter drøye 70 minutter.

Vanskelige å stoppe

Den tidligere Liverpool-manageren har forvandlet Leicester siden han kom til klubben, men det ble tydelig i går at revene fremdeles har en lang vei til å hamle opp med ligalederen.

– Liverpool vil bli veldig, veldig vanskelige å stoppe, det er det ingen tvil om. Selvtillitten er er høy, og de har ikke tapt mange kampene over de siste 18 månedene, sa Rodgers etter kampen, ifølge Melissa Reddy, journalist i The Independent.

– De har erfaringen og nok kvalitet til å holde fokus for å fullføre jobben.

– Det er fortsatt mye å spille for, men i de to siste kampene har vi møtt de to beste lagene i ligaen. Disse kampene har vært en god målestokk for oss.

– Vi har plutselig kommet inn i tittelkampen, men du ser kvaliteten til motstanderne. Liverpool var helt strålende. Vi kan gjøre ting bedre, sier Rodgers videre.

ENGLANDS BESTE:
ENGLANDS BESTE:  Rodgers mener Alexander-Arnold er den fremste høyrebacken i landet.

Englands nummer en

Mannen som styrte kampen spilte på høyrebacken for Liverpool. Alexander-Arnold var ustoppelig, og han ga seg ikke før han sto med to målgivende og en scoring.

– For meg er han en back som spiller som en midtbanespiller. Pasningsreportoaret hans er fenomenalt, han var en midtbanespiller som unggutt, sier Rodgers om kampens beste spiller.

– Kvaliteten hans og erfaringen han har skaffet seg ved å spille jevnlig på et høyt nivå har vist seg å bli absolutt fantastisk under Jürgen.

– Trent er der oppe og er trolig Englands nummer en på høyreback.

Jürgen Klopp var åpenbart en fornøyd mann etter kampen, men sa sitt for å holde Alexander-Arnold på jorda.

– Han spilte en virkelig god kamp, men ikke en perfekt kamp. Det var avgjørende (innlegget i forkant av straffesparket) og det hjalp oss mye. Vi vet hvor viktige disse innleggene er for oss, så det er eksepsjonelt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]