Brendan Rodgers oppfordrer sine spillere til å slå tilbake etter tapet mot City slik de gjorde sist etter tap mot Liverpool

Den tidligere sjefen på Anfield sier at hans nåværende lag Leicester er motstandsdyktige.

23. des 2019 kl 20.49 Torbjørn Flatin

Leicester ligger ti poeng etter Liverpool med en kamp mer spilt. Lagene møtes til kveldskamp 2. juledag og seier til vertene kan knappe inn forspranget til sju poeng, mens det vil bli økt til 13 dersom de røde kan ta med seg alle poengene hjem til Merseyside.

«Revene» kommer til kampen med et 3-1 tap mot Manchester City i bagasjen, men det var det første poengtapet for Leicester etter at de kunne bokføre åtte strake seire etter 2-1 tapet på Anfield tidlig i oktober.

Leicester er i utvikling

Det er en statistikk som Liverpools manager i 2012-2015 ønsker skal bli gjentatt.

– Vi er fantastisk motstandsdyktige og har vist det over flere måneder, men det er alltid vanskelig når du taper en kamp, sa Rodgers på en pressekonferanse i Leicester på mandag.

– Det er min jobb som manager å sørge for at vi ikke henger med hodet. Vi mer en ydmyk tropp som ønsker å bli bedre og forstår at det vil være en del av vår utvikling å tape kamper.

– Våre mål er hele tiden det samme, vi ønsker å utvikle oss som lag og vi har mye igjen før vi er på det nivået som vi ønsker å være.

Fantastisk av Liverpool

Brendan Rodgers berømmet også Liverpool etter seieren i Club World Cup, verdensmesterskapet for klubblag.

– Det er en fantastisk prestasjon. Det vil ha gitt dem et løft og de vil fortsette med det arbeidet de har vist over de siste par årene.

– Vi spiller hjemme og vi ønsker å vise hva vi er gode for. Vi vet det blir vanskelig, men det blir en flott test for oss.

Leicester v Liverpool spilles kl 21.00 torsdag 26. desember. Kampen vises på TV 2 Sport Premium og Amazon Prime.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]