Rodgers før toppkampen:– Klopp er av de beste i verden

Brendan Rodgers sier at Leicester må være på sitt aller beste for å ta tre poeng på Boxing Day.

25. des 2019 kl 08.47 Arild Skjæveland

Torsdag skal Liverpool til King Power Stadium for å møte Leicester City. «The Foxes» ligger på andreplass på tabellen, ti poeng bak LFC.

På pressekonferansen før kampen snakket Brendan Rodgers varmt om Jürgen Klopp.

– Det er ingen tvil om at Jürgen er en av de ledende managerne i verden. Han har gjort det fantastisk siden han kom dit, og spesielt de siste par årene når de har klart å prestere så jevnt, og finner en måte å vinne på, sier Rodgers ifølge Leicester Mercury.

– Han har vært helt strålende for dem, og de har vokst og utviklet seg med tiden han har vært der. Han er helt klart der oppe sammen med Pep som verdens beste managere. Han har gjort det fantastisk, sier den tidligere Liverpool-sjefen.

Liverpool kommer til kampen etter å ha vunnet VM for klubblag.

– Først av alt, gratulerer til Liverpool. Det er en strålende prestasjon. De er europeiske mestere, og verdensmestre, og det er en flott status å ha. Vi ser at det vil bli en ny tøff kamp for oss, men vi er på hjemmebane og ønsker å spille vårt eget spill, sier Rodgers.

Må være på sitt beste

Leicester tapte 3-1 i helgens kamp mot Manchester City. Det var Leicesters tredje tap for sesongen. Etter tapene på Anfield og Old Trafford har de slått tilbake i neste kamp - med seire hjemme mot Tottenham og Burnley.

– Vi vet at det kommer til å bli utrolig vanskelig. De er et av de lagene som presterer på et jevnt høyt nivå over lang tid, men det blir en ny god test for oss. Jeg tror de vil komme tilbake etter en skikkelig opptur, og prøve å fortsette som de har gjort de siste par årene, på et veldig høyt nivå.

Da lagene møttes på Anfield, vant Liverpool 2-1 etter en straffescoring på overtid.

– Vi spilte en meget god kamp mot dem på Anfield tidligere i sesongen. Vi måtte forsvare oss bra, men burde ha fått med oss ett poeng. Det er en kombinasjon av alt. Du må være på ditt aller beste.

– Vi spiller på hjemmebane, så intensiteten fra publikum kan hjelpe oss. Når sjansene kommer må du ta dem, samtidig som du forsvarer deg bra. Det er en kombinasjon av mye som må gå bra, og det er det vi har mål om å få til, sier Rodgers.

Leicester - Liverpool spilles torsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]