Det eneste laget i Premier League Salah ikke har scoret mot

Mohamed Salah vet hva det vil bety å slå Manchester United.

22. feb 2019 kl 13.30 Arild Skjæveland

Mohamed Salah har blitt intervjuet av Jamie Carragher for Sky Sports i oppbyggingen til søndagens storkamp.

Carra ønsket å vite om Salah var klar over at Manchester United og Evertons ønske om å få stoppet Liverpool fra å vinne ligaen.

– Absolutt, svarer Salah.

– Det er en veldig stor uke for oss. Dersom vi vinner tre kamper topper vi ligaen, og det hadde vært stort for oss, sier han videre.

Tre tøffe kamper

Liverpool spiller borte mot Manchester United på søndag, deretter hjemme mot Watford på onsdag, før Everton venter på Goodison Park søndag 3. mars.

– Når du har tre kamper på en uke eller ti dager, så må du bare vinne, vinne og vinne. Etter det har du tid til å tenke, sier toppscoreren i Premier League.

– Selv når vi ikke topper ligaen, vet vi hvor mye Manchester United ønsker å slå Liverpool, og det er det samme for Everton. For meg er det ikke noen stor sak. Vi må bare fortsette å gjøre det vi har gjort de siste månedene, sier han.

Eneste han ikke har scoret mot

Salah har spilt 75 kamper i Premier League for Liverpool og Chelsea. Han står med utrolige 51 scoringer.

Flest mål har han mot Bournemouth og Watford. Han har scoret seks mål mot de to klubbene. Mot Arsenal, Southampton og West Ham har han scoret fire, og mot Tottenham, Crystal Palace, Leicester, Brighton og Stoke har han scoret tre.

Av lagene som spiller Premier League i 2018/19, er det kun Manchester United (og Liverpool, som må tas med fordi han har spilt for Chelsea) han ikke har scoret mot. Forhåpentligvis vil han rette på det på søndag.

Han scoret heller ikke mot Sunderland, Norwich eller Swansea da de var oppe i øverste divisjon.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 15.05, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]