Supportergruppen Spion Kop 1906:«Det samme igjen i kveld!»

Det mobiliseres før kveldens kamp mot Watford.

27. feb 2019 kl 13.24 Arild Skjæveland

Etter den skuffende Leicester-kampen der det var avventende og dårlig stemningen på tribunen, mobiliserte supportergruppen Spion Kop 1906 for å få stemningen opp på Anfield før Bournemouth-kampen.

Det hadde en effekt, og stemningen ble omtalt som en av de bedre på en kamp med avspark kl. 16.00 på flere år.

I kveld gjester Watford Anfield, og igjen mobiliseres det for å få farget The Kop rød og høylytt. Supportergruppen Spion Kop 1906 har sendt ut en melding.

«Vi så alle hvilken effekt publikum hadde mot Bournemouth. La oss igjen komme tidlig inn på stadion og støtte spillerne helt fra oppvarmingen. Seks ligakamper igjen for å støtte dette laget» står det i meldingen som ble lagt ut på sosiale medier.

Roser supporternes innstilling på Old Trafford

Jürgen Klopp bruker kveldens kampprogram til å takke for støtten på Old Trafford. Kampen var ikke den beste, men med 0-0 tok de helrøde tilbake tabelltoppen og de tilreisende sang «Liverpool, top of the league, Liverpool, Liverpool, top of the league».

«Jeg mener alltid at det er vårt ansvar å takke supporterne etter kampen, og ikke motsatt, men jeg elsket mottakelsen de ga oss. Takk. Enda viktigere - jeg elsket meldingen de sendte ut. De varoffensive. Supporterne våre var fulle av positivitet for posisjonen vi er i», skriver Klopp.

«Det var også en trass i dem som jeg er veldig glad i. Skuldrene bak, brystet frem, og stolt ovr hva vi kan oppnå sammen. Det er absolutt den innstillingen og mentaliteten vi trenger. Jeg så og hørte lidenskapen, og det fylte meg med en tro. Alt jeg kunne tenke var at vi er Liverpool, og det er det eneste som betyr noe», skriver han videre.

Liverpool - Watford spilles i kveld kl. 21.00, men sendes ikke direkte på TV. Den går i opptak på TV 2 Sport Premium 2 kl. 23.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]