Ingen Arsenal-hjelp da Agüero scoret hattrick

Man City tilbake på andreplass.

3. feb 2019 kl 19.22 Arve Vassbotten

Liverpool fikk ikke noen hjelp av Arsenal i gullkampen, da London-laget gjestet Etihad stadion søndag kveld.

Sergi Agüero trengte under ett minutt før han stupheadet inn ledelsen til Manchester City.

Et lite håp om poengtap for City ble tent da Koscielny stanget inn en corner etter 11 minutter, men like før pause var Agüero sist på nok et godt angrep av de lyseblå.

Dermed sto det 2-1 til pause.

10. hattrick

61 minutter ut i kampen satte Aguero inn sitt tredje mål for kvelden.

Det er hans 10. hattrick i Premier League. Han passerte dermed Robbie Fowler, og har bare Alan Shearer med 11 foran seg på den lista.

Argentineren er nå også oppe på 14 mål i Premier League, og er to bak Mohamed Salah på toppscorerlista.

To poengs forsprang

Manchester City er nå igjen på andreplass i ligaen, to poeng foran Tottenham, som vant sin kamp lørdag.

Liverpool har to poengs ledelse på tabellen før mandagens møte med West Ham på London Stadium.

Manchester United vant 1-0 borte mot Leicester tidligere søndag, og de passerer dermed Arsenal og er nå på femteplass, to poeng bak Chelsea på fjerde.