FORBEREDELSER:  Siden Liverpool spiller seint mandag, har de også sein trening søndag.

Trener mens Man City spiller

Jürgen Klopp gikk glipp av Newcastles seier over Man City, og kommer heller ikke til å se søndagens kamp med rivalen.

Jürgen Klopp så selv ikke på kampen da Newcastle slo Manchester City 2-1 på tirsdag. Og han sier han heller ikke kommer til å se søndagens kamp når Arsenal gjester Ethiad Stadium.

– Vi trener, sier Klopp, om den saken, til Liverpool Echo.

– Det var et lett valg tirsdag kveld. Jeg kom hjem etter en veldig lang arbeidsdag, og jeg så at det allerede sto 1-0 til City. Så jeg ønsket ikke å komme inn til kona og si at jeg ville sette meg i et annet rom. Vi så en film isteden.

– Ville se den

– Men jeg ignorer ikke fotball. Jeg ønsket faktisk å se den, men da jeg så det var 1-0 etter ett minutt, tenkte jeg hvilken retning kampen ville ta. Men så startet Newcastles comeback og telefonen min begynte å vibrere. Jeg ble overrasket over resultatet. Vi må alle jobbe veldig hardt for å vinne en Premier League-kamp, og det må vi gjøre 14 ganger, sier han. 

Lørdag gikk Tottenham opp på andreplass, før Man City har mulighet til å vinne tilbake den plassen søndag, og Liverpool skal i aksjon mot West Ham mandag kveld.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
27.08.2019 kl 20:58

Tre klubber kvalifiserte seg for Champions League

Det blir ikke norsk motstander for Liverpool i høstens Champions League.

+
27.08.2019 kl 19:28

Mens Liverpool kan forberede seg på Melwood skal Burnley spille ligacup

Burnley tar imot Sunderland på Turf Moor onsdag kveld.

+
27.08.2019 kl 18:33

Byrådslederen er imot klubbens merkevareplaner

Liverpool Football Club ønsker opphavsretten for ordet «Liverpool» i fotballsammenheng.

+
27.08.2019 kl 17:24

God stemning på Melwood da Leighton Clarkson igjen trente med førstelaget

17-åringen er en spiller de har stor tro på i klubben.

+