Trener mens Man City spiller

Jürgen Klopp gikk glipp av Newcastles seier over Man City, og kommer heller ikke til å se søndagens kamp med rivalen.

3. feb 2019 kl 17.28 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp så selv ikke på kampen da Newcastle slo Manchester City 2-1 på tirsdag. Og han sier han heller ikke kommer til å se søndagens kamp når Arsenal gjester Ethiad Stadium.

– Vi trener, sier Klopp, om den saken, til Liverpool Echo.

– Det var et lett valg tirsdag kveld. Jeg kom hjem etter en veldig lang arbeidsdag, og jeg så at det allerede sto 1-0 til City. Så jeg ønsket ikke å komme inn til kona og si at jeg ville sette meg i et annet rom. Vi så en film isteden.

– Ville se den

– Men jeg ignorer ikke fotball. Jeg ønsket faktisk å se den, men da jeg så det var 1-0 etter ett minutt, tenkte jeg hvilken retning kampen ville ta. Men så startet Newcastles comeback og telefonen min begynte å vibrere. Jeg ble overrasket over resultatet. Vi må alle jobbe veldig hardt for å vinne en Premier League-kamp, og det må vi gjøre 14 ganger, sier han.

Lørdag gikk Tottenham opp på andreplass, før Man City har mulighet til å vinne tilbake den plassen søndag, og Liverpool skal i aksjon mot West Ham mandag kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]