– Jeg tror Liverpool klarer det

Bournemouth-spilleren Ryan Fraser om de røde som tittelutfordrer.

11. feb 2019 kl 10.44 Marius Rabben

24-åringen, som var på banen i samfulle minutter under lørdagens ligakamp på Anfield, spår Liverpool som Premier League-mester i mai.

– De kommer vel til å være der oppe. Jeg har ingenting å gjøre med det, men jeg vil gjerne se dem vinne ligaen, sier skotten, ifølge Mirror.

– Jeg liker å se på god fotball. Dersom Man City vinner, så vinner Man City. Jeg liker bare å se på god fotball, og jeg liker måten Liverpool spiller på. De har ventet på det i lang tid, og med spillerne de har nå tror jeg at de vil klare det.

– Bare en skrell

3–0-seieren over Bournemouth var de rødes første trepoenger siden 4–3 mot Crystal Palace 19. januar. Med imponerende 65 poeng ligger Liverpool bak Manchester City på dårligere målforskjell, men Jürgen Klopps lag har én kamp til gode.

Uavgjortkampene mot Leicester og West Ham var bare en mindre formdupp, tror Fraser.

– Folk sier at de er under press. De er ikke det, er de? Alle andre taper kamper, og de er fortsatt helt der oppe. Jeg tror det bare var en liten skrell.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]