Klopp forklarer hvorfor han var forbannet på Jordan Henderson

Det hele skyldtes en misforståelse.

27. feb 2019 kl 00.21 Einar Kvande

Liverpool-manageren likte ikke at Jordan Henderson ikke tok ham i hånden da lagkapteinen ble byttet ut på Old Trafford. Til Liverpool Echo forklarer nå Klopp at det hele skyldtes en misforståelse.

Klopp beskriver rykter om at han har havnet på kant med lagets kaptein som tull. Tyskeren sier at han i ettertid har skjønt at Henderson forsøkte å ta ham i hånden, mens han selv var opptatt med å gi instruksjoner til Xherdan Shaqiri.

En misforståelse

Manageren erkjenner at Henderson ikke viste ham manglende respekt, slik han først trodde, og Hendo ligger an til å starte kampen mot Watford.

– Når det gjelder den konkrete situasjonen, så var det en ren misforståelse. Det har vi fått klarhet i, forklarer Klopp til Echo.

– For meg er det slik at når en spiller går av banen, så skal han ta meg i hånda. Men jeg var midt oppe i denne situasjonen selv også. Jeg sa ikke at han måtte vente på meg til jeg hadde kastet blikket mitt mot ham igjen, for jeg var opptatt med å snakke til Shaq da Hendo gikk av banen, samtidig som han takket publikum.

– Jeg trodde han ikke ønsket å ta meg i hånden, og det var derfor jeg snudde meg og ba ham komme tilbake for å gjøre det. Men alle andre sa til meg at han hadde ønsket å ta meg i hånden, men at jeg ikke var klar. Det hele var en misforståelse. Det er alt. Dette er en ikke-sak.

Ble valgt ut til dopingtest

Noen aviser har hevdet at Klopp kjeftet på Henderson i bortegarderoben på Old Trafford, men realiteten var at Henderson ikke engang var i garderoben, da han ble valgt ut til en dopingtest.

– Det skjedde ingenting etterpå, verken i garderoben eller noe annet sted, sier Klopp.

– Noen påstod at jeg hadde kjeftet på Hendo og Sadio i garderoben. Men Hendo var ikke engang der! Dette er bare tull. Nå til dags trenger folk tydeligvis ingen beviser for å skrive en sak. Ingenting skjedde etter kampen. Alt var helt greit. Vi snakket om kampen, muligheten vi hadde, og slike ting, og så kjørte vi hjem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]