MARKERTE SEÁN:  Under sesongoppkjøringen spilte Liverpool mot Napoli på Aviva Stadium, og irske Seán Cox ble markert.

Legendekamp til ære for Seán Cox i april

Liverpools legendelag skal spille veldedighetskamp på Aviva Stadium i Dublin.

Klubben bekrefter at tidligere Liverpool-stjerner skal møte et sammensatt irsk landslag i Dublin fredag 12. april for å skape inntekter til Seán Cox Rehabilitation Trust.

Seán Cox er Liverpool-supporteren som ble kritisk skadet etter å ha blitt tilfeldig offer for angrep av Roma-ultras i forkant av Champions League-oppgjøret på Anfield i fjor vår. Skadene var så alvorlige at han ble liggende i koma i tre måneder, og 53-åringen vil trenge pleie i lang tid fremover.

– Kampen er så viktig for alle som skal spille i den. Vi ønsker det beste for Seán og familien, og det betyr å samle inn penger til støtte for rehabiliteringen, sier Ian Rush.

Rush skal sammen med spillere som blant andre Robbie Fowler, Jerzy Dudek, Vladimir Smicer, Patrik Berger, Salif Diao, Djibril Cissé, Glen Johnson og Sander Westerveld spille for de røde, mens John Aldridge, Jason McAteer, Phil Babb og Robbie Keane skal i aksjon for både Liverpool og Irland XI.

Det irske laget skal ledes av Mick McCarthy, og tidligere Premier League-spillere som Kevin Kilbane, Liam Lawrence, Ian Harte og Lee Carsley blir å se på banen. Flere spillere annonseres etter hvert.

– Dublin er en spesiell plass å spille som rød, men kvelden blir ekstra spesiell når den er til ære for Seán, og jeg håper supporterne våre fortsetter den utrolige støtten de allerede har vist og møter opp for Seán den 12. april, legger Rush til.

Kampen på Aviva Stadium 12. april har avspark kl. 19.45 lokal tid.

Billettpriser er €20 for voksne, €10 for barn under 16 år og en familiebillett (to voksne og to barn) koster €70. Klubben opplyser at General Sale skjer via Ticketmaster torsdag 14. februar kl. 10 lokal tid, men fans med medlemskap i supporterklubber og LFC Members får kjøpe på forhånd.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.02.2019 kl 17:03

Signerte sin første proffkontrakt

Kapteinen på Liverpool U18 signerte sin første proffkontrakt med Liverpool.

+
20.02.2019 kl 16:16

Kjemper mot klokken for å rekke Liverpool-kampen

Martial og Lingard kan likevel bli klare til søndagens storkamp på Old Trafford.

+
20.02.2019 kl 14:45

Det går mot sesongforberedelser i Amerika og Europa

Istedenfor en forventet tur til Asia ventes Liverpool å dra tilbake til kjente drakter i USA til treningsforberedelsene før sesongen 2019/20.

+
20.02.2019 kl 14:14

Returen mot Bayern vises på storskjerm på Anfield

Bortekampen i München i Champions League kan følges via et stolsete på de helrødes hjemmearena.

+