Milner måtte spille med sykdom

Gikk rett inn på høyreback igjen etter å ha mistet trening.

5. feb 2019 kl 09.51 Arild Skjæveland

James Milner måtte stå over mot Leicester City i forrige uke etter at han sonet suspensjon etter utvisningen mot Crystal Palace.

Mot West Ham var han tilbake på høyrebacken - men det var egentlig ikke planen. Visekapteinen har vært syk, og har mistet trening.

– Søndag kveld trente vi, og etter treningen måtte vi gjøre endringer i tre posisjoner. Det er selvsagt ikke perfekt, sa Jürgen Klopp etter kampen.

Trolig siktet han da til Jordan Henderson som spilte høyreback mot Leicester som var ute med en muskelskade, og Gini Wijnaldum som ikke var i kamptroppen på grunn av et sårt kne. Den tredje er da antagelig James Milner.

Til London alene

Milner dro til London på egenhånd mandag.

– Han kom til London alene på grunn av smittefare, fortalte Klopp på sin pressekonferanse.

Milner snakket med LFCTV etter kampen.

– Vi har vært litt uheldige i de siste kampene med forberedelsene og små skader og slike ting. Det er ikke ideelt, men det er sånn en får i en sesong. Det handler om hvordan vi håndterer det.

– Dersom dette er en «formdupp», så plukker vi i hvert fall opp poeng og taper ikke kampene, om vi skal se positivt på det. Men det er nok av ting vi må jobbe med, sier en tydelig forkjølet Milner.

Visekapteinen hadde målgivende til Sadio Manés ledermål på London Stadium. Det var hans 81. assist i Premier League. Med det klatrer han opp på sjuendeplass i rekordbøkene, med én målgivende mer enn David Beckham. Han er nå 11 målgivende bak Steven Gerrard på sjetteplass. Opp til Ryan Giggs sine 162 på førsteplass er det et stykke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]