MÅ FORKLARE SEG:  Daniel Sturridge har sendt inn sitt syn på anklagene om gambling, men hva han har skrevet til fotballforbundet er ukjent.

Sturridge må forklare seg for uavhengig panel

Daniel Sturridge hadde til mandag kveld med å svare på anklagene om brudd på gambling-reglene.


I midten av november i fjor ble Daniel Sturridge anklaget av det engelske fotballforbundet(FA) for brudd på deres gambling-regler.

Anklagene skal ifølge Sky Sports ha handlet om at et av hans familiemedlemmer plasserte et spill på 10 000 pund på at Liverpool-spissen skulle gå til Inter Milan i januar i fjor. Sturridge var jaktet på av Inter, men havnet til slutt på lån i West Brom.

29-åringen har kategorisk benektet at han personlig gamblet på en overgang i januar i fjor, men fotballforbundets regelverk gjør det også ulovlig for fotballspillere å utlevere informasjon som andre kan utnytte til å plassere veddemål. 

Ingen suspensjon

Sturridge hadde den gangen opprinnelig åtte dager på seg til å svare på om han ville akseptere eller avvise anklagene. Etter en anke fikk han frist fram til 11. februar klokka 18 på å sende inn sitt syn på saken. 

Foreløpig er det ikke kjent hva Sturridge og hans advokater har svart FA, men det bekreftes fra både Liverpool, FA og personer nær 29-åringen at han har overholdt fristen.

Uansett hva han har forklart, må Sturrdige møte foran et uavhengig panel, som skal avgjøre saken. Men det er ikke kjent når dette blir, ifølge Daily Mail.

Sturridge får ingen suspensjon mens saken behandles, men han risikerer både bot og utestengelse om han blir kjent skyldig.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.04.2019 kl 10:54

Klopp møter pressen

Hvordan er situasjonen for søndagens kamp mot Cardiff? Jürgen Klopp svarer fra kl 13.15 på Melwood. Se video.

+
19.04.2019 kl 06:38

- Jeg er klar for en sang

Fremadstormende Fabinho med oppfordring til helrøde fans.

+
18.04.2019 kl 20:01

Historien til Liverpools number one

På Anfield er man stolte av sine keepere, og med rette.

+
18.04.2019 kl 19:09

Rådyre billetter for røde fans som skal til Barcelona

Liverpool FC bidrar med å subsidiere prisen til bortekampen i Champions League.

+