Antyder at leietaker van Dijk må flytte ut

Snart kan det bli slutt på at Virgil van Dijk sender penger til Manchester Uniteds manager.

28. mar 2019 kl 16.35 Arve Vassbotten

Da Virgil van Dijk gikk fra Southampton til Liverpool i januar i fjor flyttet han angivelig inn i det som da var Molde-trener Ole Gunnar Solskjærs hus i Cheshire.

Nordmannen hadde prøvd å selge huset med fem soverom i i et par år, men ingen hadde slått til på prislappen på 4 millioner pund, skriver Liverpool Echo.

Der har van Dijk også bodd etter at Solskjær ble midlertidig manager i Manchester United, mens nordmannen selv har bodd på hotell og i leilighet.

I Fotballklubbens podcastintervju med Solskjær fra starten av mars ble leieboeren tema, siden britiske aviser da hadde henvendt seg om det. Solskjær bekreftet da at en fotballspiller leide hos han, men ville ikke si hvem.

– Bygget huset i 2007

Men da Solskjær ble ansatt på permanent basis torsdag, gjorde han det også klart at også familien vil flytte tilbake til England og inn i huset de har bygget.

– Vi bygget et hus, eller vi startet på det i 2007, men nå kan vi kanskje flytte inn i det i 2019, det er langstidsplanlegging, sa Solskjær etter ansettelsen.

For at det skal skje må leietaker Virgil van Dijk flytte på seg. Sannsynligvis trenger han ikke gjøre det før etter sesongen.

På slutten av torsdagens pressekonferanse fikk han også spørsmål om leiekontrakten til van Dijk, og om han har sendt oppsigelse til han nå.

– Nei, det har jeg ikke. Vi har en kontrakt. Jeg vet ikke hvor lenge den varer, sa Solskjær.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]