– Det var viktig at Mo fikk en pause nå

Jürgen Klopp tror det har gjort underverker for Mohamed Salah at han fikk en velfortjent ferie i varmere strøk.

28. mar 2019 kl 11.15 Einar Kvande

Det egyptiske fotballforbundet valgte å ikke ta med Mohamed Salah i landslagstroppen til to landskamper som var relativt betydningsløse for nasjonen som skal arrangere Afrikamesterskapet i sommer. Dermed fikk Liverpools egyptiske konge en sårt tiltrengt pause fra fotballen i forrige uke. Det er Jürgen Klopp veldig takknemlig for.

Salah har slitt med å få ballen i mål de siste ukene. Han har ikke scoret på noen av sine sju siste kamper, og står bokført med 17 Premier League-mål så langt denne sesongen, sammenlignet med 28 på samme tidspunkt i fjor.

Angriperen benyttet friuken til å lade batteriene på en vakker sandstrand, og manager Klopp tror at Salah nå klør etter å komme igang med fotballen igjen, når Tottenham gjester Anfield søndag.

Avslappet og i godt humør

– Han har spilt nesten alle kampene, både for klubb- og landslag, så det var veldig viktig at han fikk en pause nå, uttaler Klopp til Sky Sports.

– Nå er han tilbake her, og får en hel uke med forberedelser med tanke på resten av sesongen, så det er kult, legger tyskeren til.

– Jeg har snakket med ham, og han virker veldig avslappet og i godt humør. La oss skride til verket.

Salah scoret 44 mål i sin første sesong på Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]