UT PÅ TUR:  Liverpool vil spille treningskamper i USA til sommeren.

Bryter en tradisjon

Drar til USA for andre sommer på rad.

Siden 2007 har Liverpool spilt annethvert år i Asia og USA. Men nå bryter Anfield-klubben den tradisjonen. Siste besøk i Asia var i Hong Kong i 2017, mens Brendan Rodgers siste preseason som manager to år tidligere involverte en slitsom tur til Thailand, Australia og Malaysia.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Liverpool nå bryter med tradisjonen, og drar til USA for andre sommeren på rad.

I juli i fjor spilte de røde i North Carolina, New Jersey og Michigan. Kommende sommer er det ventet at Liverpool vil ha base i Boston en ukes tid, før det blir en treningsleir i Europa etterpå.

Boston, New York og Indiana

Kontraktene er ikke signert ennå, men ifølge Pearce ligger det an til tre kamper i Statene, og at disse vil bli spilt i Boston, New York og Indiana.

Dette blir i så fall første gang Liverpool spiller i Boston, hjembyen til klubbens eiere, siden 2014. Notre Dame Stadium i Indiana, som er en totimers flytur unna Boston, forventes også å bli en av kamparenaene på turen. 

Liverpools kamper i USA blir imidlertid ikke en del av International Champions Cup, hvor klubber som Real Madrid, Atletico Madrid, Manchester United, Tottenham, Arsenal, Juventus, AC Milan, Inter, Roma og Bayern München skal delta.

Pearce skriver at Liverpool har valgt å kjøre sitt eget opplegg, isteden for å være en del av International Champions Cup.

Liverpool vil ha treningsbase på Harvard University. 

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
24.08.2019 kl 22:07

Festfotball i rundens storkamp

Her kan du se sammendrag av Arsenal-kampen.

+
24.08.2019 kl 19:55

– Helt enestående å gjøre dette så tidlig i sesongen

Liverpool viste seg fra sin beste side da klubbrekorden ble tangert.

+
24.08.2019 kl 15:47

Gjev milepæl for kapteinen

I kveld spiller han sin 100. ligakamp som Liverpools kaptein.

+
24.08.2019 kl 12:55

Fiorentina vil hente Duncan

Serie A-klubben skal ha lagt inn bud for et lån med opsjon på kjøp.

+