Det ble munnhuggeri sist de møttes

Det er ondt blod mellom Sean Dyche og Jürgen Klopp etter Liverpools 3-1 seier på Turf Moor i desember.

6. mar 2019 kl 12.01 Einar Kvande

Liverpool-manager Jürgen Klopp og Burnley-manager Sean Dyche var alt annet enn enige sist de to møtte hverandre, skriver LancsLive. Klopp mente at Burnley spilte i overkant fysisk tøft i kampen på Turf Moor i desember, som Liverpool vant 3-1. Etter kampen sammenlignet han taklingene til Burnley-spillerne med bowlingspill.

Dyche tok sine spillere i forsvar, og mente at Klopp ikke hadde noen sak da det ikke ble dømt frispark på taklingene.

– Det var sklitaklinger fra seks-sju meters hold, hvor Burnley vant ballen. Det virket som alle likte det, men jeg sa til dommeren at han bør beskytte spillerne. Det var som de spilte bowling. De tok både ball og spiller, sa Klopp etter kampen.

Gomez ble skadet

– Det skjedde fire eller fem ganger. Joe Gomez ble skadet, og det er trolig en alvorlig skade. Vi vet ikke ennå. Vi har sendt ham hjem, men det er ankelen hans.

Klopp var bekymret over skaden til Gomez med rette, for midtstopperen er fortsatt ikke tilbake i spill, og vil trolig ikke være tilbake før mot Tottenham i slutten av denne måneden.

– Jeg blir litt bekymret. Jeg trodde alle likte sklitaklinger fra distanse, og det var en god takling, mente Dyche.

– Det ble utført flere utmerkede taklinger. Jeg tror man kun kan kritisere en av dem. Taklingen til Bertie Mee på Gomez var en fantastisk takling, og jeg tror Gomez skjønte det. Vi ønsker ham god bedring om han er blitt skadet, men det var ingen stygg takling, sa Burnley-manageren.

– Fotballmanagere kan kritisere hva de måtte ønske, men de kan ikke omskrive regelverket, la han til som et stikk til Klopp.

Liverpool vs Burnley spilles på Anfield søndag 10. mars klokken 13.00, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]