Får ikke lede laget sitt på Anfield

Mauricio Pochettino fikk streng straff for å ha kjeftet på dommer Mike Dean.

6. mar 2019 kl 11.07 Einar Kvande

Mauricio Pochettino havnet i munnhuggeri med dommer Mike Dean ute på banen etter kampslutt i 2-1 tapet for Burnley, og The Guardian melder at Tottenham-manageren nå er blitt ilagt to kampers karantene av fotballforbundet for upassende oppførsel, samt at han har fått en bot på 10 000 pund.

Pochettino konfronterte dommeren angående en avgjørelse som førte til en av Burnleys scoringer, før han ble enda mer irritert etter at Dean virket å komme med en kommentar.

Aksepterte tiltalen

I en pressmelding fra fotballforbundet onsdag kan man lese følgende: «Mauricio Pochettino har blitt bøtelagt med 10 000 pund og må sone en karantene på to kamper etter en høring hos Independent Regulatory Comission. Tottenham-manageren har innrømmet upassende oppførsel etter tiltalen fra FA, som en følge av hans språkbruk og oppførsel både ute på banen og i og rundt spillertunnellen etter kampen mot Burnley den 23. februar.»

Pochettino har nektet å avsløre hva Dean sa til ham, men aksepterte tiltalen i forrige uke.

Det betyr at Tottenham-manageren må sitte på tribunen når Tottenham returnerer til hans forrige klubb, Southampton, på lørdag, samt han han også må ta plass på tribunen når Spurs gjester Anfield siste helgen i mars.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]