– Hemmeligheten tror jeg er at han rett og slett er en fantastisk person

Sadio Mané ser virkelig frem til den dagen Jürgen Klopp leder sitt lag til et trofé.

6. mar 2019 kl 13.18 Einar Kvande

Liverpool har fortsatt sjansen til å vinne både Premier League og Champions League denne sesongen.

– Jeg ser frem til den dagen jeg kan løfte et trofé med Liverpool, sier Sadio Mané til World Soccer.

– Jeg vet fansen er desperate etter at vi skal vinne Premier League. Det ville ha vært utrolig for klubben. Det har gått alt for lang tid siden en klubb av Liverpools størrelse vant ligaen. Vi mener vi beveger oss i riktig retning, men vi har selvsagt noen veldig tøffe rivaler. Manchester City var utrolige forrige sesong, og er veldig sterke også denne gangen. Vi skal stå på, for å gjøre alle som elsker denne klubben stolte, fortsetter Liverpool-angriperen.

– Resultatene har vært gode, men vi vet vi kunne ha gjort det enda bedre i noen kamper. Vi er konkurransedyktige, men det er enda mer i vente fra oss, det er jeg sikker på, uttaler senegaleseren.

Håper å finne toppformen

– Sesongen er lang, så vi beholder roen. Laget er sterkere, og vi har levert mange modne prestasjoner. Vi jobber hardt hver dag for å prestere på topp, og forhåpentligvis finner vi toppformen når det gjelder som mest.

Forhåpentligvis finner vi toppformen når det gjelder som mest.Sadio Mané

Mané understreker Jürgen Klopps betydning for dette Liverpool-laget.

– Han er en av debeste trenerne i verden, men hemmeligheten tror jeg er at han rett og slett er en fantastisk person. Han står veldig nær spillerne. Vi har et sterkt bånd til ham, og han har en lidenskapelig måte å inspirere oss på. Alle på laget elsker ham, og det gjør fansen også. Vi blir bedre og har fremgang under ham. Han er utrolig viktig for klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]