Får ikke spille for utlånsklubben etter transfer-rot

Midtbanespiller ønsker å forlate Liverpool i sommer.

30. mar 2019 kl 16.00 Einar Kvande

Pedro Chirivella ønsker å dra hjem til Spania på en permanent overgang neste sesong, melder AS.

Chirivella er nå utlånt til Extremadura ut sesongen, men får ikke spille der fordi avtalen ikke ble godkjent i tide på transferdeadline-dagen i januar!

Får kun trene

21-åringen har ikke spilt for Liverpool siden mai 2016. Nå får han kun trene med det spanske andredivisjonslaget.

– Det er ikke slik som dette jeg ønsker det skal være, men jeg føler meg sterkere for hver dag. Jeg ser frem til neste sesong, siteres den unge spanjolen av AS.

– For øyeblikket er jeg fortsatt i Extremadura, og jeg venter på hva Liverpool vil si. Overgangspapirene ble signert 40 minutter for sent. Jeg vet ikke hvem som gjorde feilen, men det er jeg som får lide for det.

Takket nei til Rosenborg

Chirivellas kontrakt med Liverpool løper ut etter denne sesongen, og han takket nei til en overgang til Rosenborg i august. En overgang som var verdt 3,5 millioner pund for Liverpool.

Chirivella tilbrakte andre halvdel av 2016/17 på lån hos Go Ahead Eagles i Nederland, og tilbrakte hele påfølgende sesong hos Willem II i samme land.

– Jeg vet at Klopp liker meg, men jeg må også være realistisk. Liverpool er blant de beste klubbene i verden, og derfor foretrakk jeg et utlån for å få spille. Jeg angrer ikke på at jeg dro til Liverpool, for jeg ble en mann på banen der. Men Liverpool vet jeg ønsker å dra hjem til Spania nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]