– Liverpool-supporterne trenger ikke være redde

Sportsdirektøren i TV 2 med melding til de som mener at TV 2 har blitt en Solskjær-kanal.

30. mar 2019 kl 18.00 Einar Kvande

Ole Gunnar Solskjær har preget det norske mediebildet siden desember. I et intervju med NTB forsøker sportsdirektør i TV 2, Vegard Jansen Hagen, å berolige dem som mener TV 2 har blitt en Solskjær-kanal.

– Det er ingen tvil om at dette er en historie som kommer til å være markant i tiden framover, men vi forsøker å tilpasse dekningen med den interessen som utvilsomt finnes. Det betyr at Liverpool-supporterne ikke trenger å være redde for at vi ikke skal bruke nok tid, ressurser og plass på kampen om ligatrofeet, samt den øvrige dekningen, sier han.

Bredt sammensatt publikum

– Vi har et publikum som er ganske så bredt sammensatt tross to svært dominante klubber supportermessig. Vi er forpliktet til å speile hele ligaen, og det er en fordel at medlemmer av redaksjonen har ulike supportertilhørighet, sier Hagen.

Sportsdirektøren er selv Manchester City-supporter.

Inneværende sesong er det City og Liverpool som skal gjøre opp om ligagullet, som deles ut 12. mai.

– Dersom Liverpool vinner, er det fem ulike klubber som har vunnet ligaen de siste sju sesongene. Det forteller hvorfor denne ligaen fascinerer. Det er akkurat det vi trenger, avslutter Vegard Jansen Hagen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]