Måtte ha plastisk kirurgi

Liverpool-legende stygt skamfert i voldshandling.

26. mar 2019 kl 13.03 Einar Kvande

Liverpool-legenden Gary McAllister mistet tre tenner etter at han ble slått i ansiktet under en kveld på byen i Leeds natt til søndag.

Den tidligere Leeds- og Skottland-stjernen var utenfor en bar på Call Lane, i Leeds sentrum, da han ble angrepet av en mann rundt 04.00 om natten.

Brukte antagelig knokejern

54-åringen skal ha ventet på en taxi da angrepet skjedde, skriver Mirror.

Skottens tidligere lagkamerat, Dominic Matteo, har vært ute på Facebook med en appell om vitner til å melde seg, som kan kaste mer lys over det som skjedde.

– Kan noen i Leeds/Yorkshire hjelpe. Natt til søndag ble Leeds-legenden Gary McAllister angrept i Leeds av en ukjent gjerningsmann, skriver Matteo.

– Angrepet var fullstendig uprovosert, og veldig stygt. Gary måtte på sykehus. Han mistet tre tenner og måtte ha plastisk kirurgi for å få orden på leppen, som trengte 12 sting, fortsetter Matteo.

– Angriperen antas å være amerikaner, og på grunn av de alvorlige skadene kan han ha hatt en såkalt knokejern. Dersom noen vet noe som kan føre til at denne feigingen pågripes, kan de kontakte politiet i West Yorkshire.

Vant The Treble

Gary McAllister spilte for Liverpool fra august 2000 til mai 2002. Totalt spilte han 87 kamper for Anfield-klubben og gjorde ni mål. 55 kamper og 5 mål i Premier League.

I 2001 vant han både FA-cupen, ligacupen og UEFA-cupen med klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]