Reservekeeperen har uttalt seg om sin egen situasjon mens han har vært på landslagsoppdrag

Simon Mignolet er spent på hva sommeren vil bringe.

26. mar 2019 kl 11.55 Einar Kvande

I et intervju gitt til TV Limburg har Simon Mignolet uttalt seg om sin fotballfremtid, etter at han mistet sin posisjon som førstekeeper i Liverpool til Alisson Becker.

Mignolet har bare spilt to kamper for Liverpool denne sesongen. Begge i de nasjonale cupene.

Uviss fremtid

31-åringen er klar på at han må ha mer spilletid på dette stadiet av karrieren, selv om hans kontrakt binder ham til Liverpool i et par år til.

– Jeg aner ikke om en overgang er mulig i sommer. Jeg har fortsatt to år igjen av kontrakten min. Enn så lenge er jeg fokusert på Liverpool og Belgias kamper. Vi får se senere, uttaler sisteskansen.

Jeg aner ikke om en overgang er mulig i sommer.Simon Mignolet

– Denne sesongen var det egentlig ganske enkelt å akseptere rollen som reservekeeper, men jeg ønsker selvsagt å spille. Det er grunnen til at jeg jobber hver dag, og fortsetter å gå på den samme stien.

Mignolets fremtid avhenger trolig også av hva Liverpool bestemmer seg for å gjøre med Loris Karius til sommeren. Tyskeren er egentlig utlånt til Besiktas for to år, men det er allerede snakk om at den tyrkiske klubben ønsker å finne et alternativ til Karius. Det kan bety at Mignolet får sin overgang, dersom Klopp bestemmer seg for at han kan stole på Karius som reservekeeper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]