Shaqiri sendt hjem med betennelse

Sveitseren kommer ikke til å spille mot Georgia eller Danmark.

18. mar 2019 kl 23.10 Arild Skjæveland

Mange har hatt det moro med tweeten det sveitsiske fotballforbundet la ut mandag kveld om at Xherdan Shaqiri har forlatt landslagssamlingen og er uaktuell for Sveits sine kamper mot Georgia og Danmark den neste uken.

Dersom en klikket på oversettelsesknappen på tweeten som var skrevet på fransk, sto det nemlig at han «lider av en betennelse i kjønnsområdet». En får anta at det er en betennelse i lysken, og ikke andre ting 27-åringen har pådratt seg.

Sveits kommer til å annonsere hvem som erstatter ham i troppen på tirsdag.

Lite spilletid i 2019

Shaqiri satt på benken i søndagens kamp mot Fulham, og der har han stort sett sittet de siste månedene.

Siden nyttår har han bare spilt 300 minutter for Liverpool - etter å ha vært en viktig spiller i første halvdel av sesongen. Nå virker han å være bak Adam Lallana i køen når Jürgen Klopp vil ha mer kreativitet på midtbanen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]