Alex Ferguson tror Liverpool vinner ligaen

Den tidligere Manchester United-manageren tror Liverpool vinner Premier League denne sesongen.

15. apr 2019 kl 22.23 Hans Christian Boge-Fredriksen

Hvis man skal stole på Jonathan Walters, skal Ferguson ha fortalt Walters’ tidligere lagkamerat i Burnley, Phil Bardsley at han tror Jürgen Klopp fører Liverpool til topps i Premier League.

– Jeg snakket med Phil Bardsley, og jeg skal nevne et navn her, han satt med Sir Alex Ferguson, sa Walters i BBC Radio 5 Live sin «Football Daily» podkast, melder Anfield HQ.

Den kampen som lenge har blitt pekt ut som det største hinderet for Manchester City er bortekampen på Old Trafford. Det er også denne kampen han som mange mener er tidenes beste manager tror blir avgjørende for hvem som løfter ligatroféet i mai.

– Han tror Liverpool vinner ligaen. Han tror på Liverpool, fordi han tenker at United vil få med noe fra kampen mot City, forteller Walters.

De fleste United-supporterne ville nok foretrukket at Manchester City vant ligaen på bekostning av Liverpool, men i den beinharde kampen om Champions League-plassene er det ingen av supporterne til De Røde Djevlene som ønsker å avgi poeng når de får besøk av byrivalen neste onsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]