VILL JUBEL:  Alexander-Arnold var blant de som jublet mest da Liverpool tok ledelsen helt på slutten av kampen mot Tottenham.

– Alt handler om poengene vi kan få

Trent Alexander-Arnold innrømmer at Liverpool var litt heldige som fikk med seg alle poengene mot Tottenham – uten at det plager han i det hele tatt.

I kampens siste ordinære spilleminutt legger Alexander-Arnold et nydelig innlegg på pannen til Mohamed Salah. Headingen reddes av Hugo Lloris, før ballen treffer Toby Alderweireld, og til slutt triller over streken.

– Lettelse, mer enn noe annet, er ordene Alexander-Arnold bruker til å beskrive øyeblikket da ballen gikk i mål til Liverpoolfc.com.

– En av de beste forsvarspillerne i verden

Noen få minutter før Liverpool fikk seiersmålet, hadde Tottenham er enorm mulighet. To Spurs-spillere kom alene med Virgil van Dijk, men midtstopperen håndterte situasjonen glimrende, til stor beundring fra sin forsvarskollega.

– De hadde åpenbart en gigantisk mulighet på slutten av kampen, rett før vi scoret, og Virgil viste hvorfor han sannsynligvis er en av de beste forsvarspillerne i verden med hans beslutninger, måten han stenger vinkelen, og presser spilleren deres til slutt, sier Alexander-Arnold.

– Vi gikk opp i angrep, og det var veldig heldig, men et mål er et mål, og en seier var det viktigste vi ønsket – og det er det vi fikk.

– Vi ønsker det mer

Det var ikke en vakker måte kampen ble vunnet på, men mot et av topp seks lagene, og i kampen om seriegullet, tar man selvfølgelig imot alle poeng med åpne armer.

– Det var tøft, de er et virkelig godt lag, og de sitter nok igjen med en følelse av at de fortjente litt mer, men vi viste at vi ønsket det mer, og det er hvorfor vi er et topplag, sier høyrebacken.

– Vi er ikke så opptatt av hvordan vi vinner lenger, alt handler om poengene vi kan få – det er det viktigste for oss.

– Gir alt til siste slutt

Alderweirelds klønete selvmål gjorde nok at manges tanker gikk tilbake til Divock Origis overtidscoring mot Everton i desember, eller seieren mot Fulham så sent som i forrige runde.

– Vi har vist at vi kan score sent denne sesongen – Chelsea borte, Everton hjemme og de to siste kampene. Vi viser at vi gir alt til siste slutt, sier Liverpools nummer 66.

– Vi kan kjempe ut seiere, vi har alle slags typer seiere denne sesongen og forhåpentligvis kan det fortsette de neste seks kampene.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.07.2019 kl 06:53

Ble konfrontert av Van Dijk etter kampen

Sevilla-forsvareren beklager den stygge nedsparkingen.

+
22.07.2019 kl 00:41

– Det ser ser ut til at Yasser var heldig

Jürgen Klopp ville ikke si hva han mente om Sevilla på pressekonferansen etter kampen. Gnagnon har nå beklaget taklingen.

+
22.07.2019 kl 00:25

– Det var helt forferdelig

James Milner var skuffet over resultatet av nattens treningskamp, men enda mer opprørt over taklingen på Larouci.

+
21.07.2019 kl 17:18

Gjenopplever de beste øyeblikkene fra Champions League

Her er 17 minutter du virkelig bør få med deg.

+