Har scoret i alle kampene sine mot Southampton

Stopper Mohamed Salahs måltørke i kveld?

5. apr 2019 kl 13.34 Arild Skjæveland

Mohamed Salah har scoret i alle tre kampene han har spilt mot Southampton siden han kom til Liverpool sommeren 2017.

I den første kampen scoret han to mål i en 3-0 seier på Anfield. I den andre kampen scoret han ett og hadde én målgivende på St. Mary’s - før han scoret en «tap-in» da lagene møttes på Anfield i høst.

Ifølge statistikkguru Andrew Beasley er det bare Stoke (hvert 56. minutt), Bournemouth (hvert 57. minutt) og Watford (hvert 60. minutt) han scorer oftere enn mot Southampton. Han scorer hvert 66. minutt mot Southampton.

Måltørke

Mye har blitt skrevet om Mohamed Salahs måltørke denne våren. For en spiller som scoret 44 mål forrige sesong, og blomstret spesielt på våren, er det litt overraskende at han nå har gått åtte kamper uten mål - og kun har ett mål på sine 11 siste kamper.

Salah sier selv at han ikke er bekymret over måltørke, og Jürgen Klopp trekker frem at laget i år ikke er like avhengig av at én spiller scorer målene, men at Salah skaper rom for andre.

Det er fortsatt bare én spiller i Premier League som har scoret flere enn egypterens 17 ligamål denne sesongen. Det er Sergio Agüero som har scoret 19.

Southampton - Liverpool spilles fredag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.