Slik svarer Klopp på Google-spørsmålet: «Hvordan har Jürgen Klopp forvandlet Liverpool?»

– Jeg tror den størst endringen siden jeg kom, er atmosfæren på Melwood. Vi elsker, elsker, elsker å komme hit på morgenen.

30. apr 2019 kl 12.51 Arve Vassbotten

Soccer AM har gjort et intervju med Jürgen Klopp der han besvarer noen av de mest søkte spørsmålene om Jürgen Klopp på Google. Et av spørsmålene han får presentert er: «Hvordan har Jürgen Klopp forvandlet Liverpool?»

– Googler dere det? Hva er svaret, kan jeg lese svaret? Det hadde vært interessant, sier Jürgen Klopp når han får spørsmålet servert.

Har endret atmosfæren

– Jeg vet ikke, jeg kom inn og fant en sovende kjempe. Folk var i bra humør, men ikke i det beste humøret. Det er normalt når man bytter manager, og noe har gått galt før. Jeg endret ikke så mye i starten, jeg ønsket bare å lære om klubben. Hva som hadde skjedd så langt, og hvorfor ulike ting skjedde.

– Alle kan se nå hvor bra manager Brendan Rodgers er, og jeg visste det fra før. Og at det ikke handlet om Brendan, da han dro. Og det betyr at det handlet om noe annet. Det var det vi forsøkte å forstå, og så endre det steg for steg.

– Jeg tror den størst endringen siden jeg kom er atmosfæren på Melwood. Vi elsker, elsker, elsker å komme hit på morgenen. Alle sammen.

– Vi står hverandre så nær

– Vi har hatt en veldig fin mulighet her med å ha treningsleir på Tenerife tre ganger. Der har spillerne som ikke har vært på landslagsspill vært med, og vi har hatt med staben og alle familiene, så vi står hverandre så nær her, vi vet så mye om hverandre. Det er veldig bra.

– Det er fundamentet når vi kommer hit hver dag. Når vi kommer hit kjemper vi ikke bare for oss selv, vi kjemper for de andre rundt oss også, for familiene og selvsagt for fansen. Det er utgangspunktet, og utover det handler det om fotball.

– Alle vet at jeg ikke er noe geni, men jo bedre spillerne er, desto bedre fotball kan vi spille. Så vi hadde allerede gode spillere, hentet inn noen nye spillere,og vi elsker situasjonen for øyeblikket.

Og Klopp mener utviklingen vil fortsette lenge.

- Vi er ikke halvveis engang, vi føler virkelig at vi er på god vei, men at det fortsatt er mye i vente, og vi ser fram til det.

– Jeg vet ikke egentlig hva vi har forandret, men vi elsker det vi gjør. Og det er et godt fundament for alt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]