Kåret til årets unge spiller i Rangers

– Dette betyr veldig mye for meg, sier Ryan Kent.

8. apr 2019 kl 08.54 Marius Rabben

22-åringen, som er i den skotske klubben på utlån fra Liverpool, har vært en stor suksess under Steven Gerrards ledelse på Ibrox, og søndag kveld fikk han utmerkelsen Young Player of the Year, stemt frem av supporterne.

– Det betyr spesielt mye for meg etter sesongen jeg hadde i fjor, som var ganske vanskelig, og jeg følte ikke at jeg fikk mye ut av den. Så det å komme inn til denne sesongen og nær sagt gjenopplive den unge karrieren min, betyr veldig mye, sier Kent.

Den dribleglade kantspilleren har bekledd flere roller i Rangers-angrepet gjennom sesongen, og han står med seks scoringer og like mange assists på 23 opptredener i ligaen.

Nå håper manager Gerrard at unggutten blir værende i Rangers. Men summene det ryktes om for et eventuelt Liverpool-salg, opp til 12 millioner pund, er for mye for Glasgow-klubben. Enda en utlånsavtale er derfor en større mulighet for mannen som skrev under på ny kontrakt med Liverpool før utlånet ble et faktum i fjor sommer.

Har gått bedre enn forventet

Selv trives Kent godt i nord, og han er fornøyd med egen innsats denne sesongen.

– Supporterne har vært kjempeviktige for at jeg har funnet meg til rette her. De har gitt meg masse selvtillit til å uttrykke meg på min egen måte i kampene, fortsetter han.

– På vei inn til sesongen hadde jeg håp om at jeg skulle ha en innflytelse her. Jeg er alltid optimistisk. Men jeg synes det har gått bedre enn hva jeg kanskje trodde, selv om jeg samtidig skulle ønske å ha oppnådd mer med tanke på troféer.

– Personlig sett synes jeg at det har vært en bra sesong, sier Kent.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]