Jobber hardt for å beholde Kent, men ikke for summene som nevnes i media

Steven Gerrard vil beholde Ryan Kent på Ibrox, om han får lov.

7. apr 2019 kl 10.10 Arild Skjæveland

Ryan Kent har vært en stor suksess på Ibrox denne sesongen. I fjor sommer skrev han ny kontrakt med Liverpool, og ble lånt ut til Steven Gerrards Rangers.

22-åringen har seks mål og 10 målgivende på sine 38 kamper i Skottland denne sesongen. Gerrard håper at han kan beholde spilleren neste sesong.

– Jeg vil ikke gi opp håpet om å beholde Ryan før jeg ser ham i en annen drakt. Jeg har et veldig godt forhold til Ryan, og tror han virkelig nyter fotballen. Det er viktig at dere og alle som har snakket om ham forstår hvor viktig det er for en fotballspiller å være lykkelig, og spesielt en spiller som har erfart enkelte overganger og avgjørelser i karrieren som ikke har fungert, sier den tidligere Liverpool-kapteinen til The Herald.

– Dersom du snakker med Ryan, vil han fortelle dere at han er lykkelig, at han nyter fotballen, og supporterne setter virkelig pris på ham. Det er mange bokser som er huket av for ham i Rangers. Liverpool vet det. Ryan og hans representanter vet det, og vi er klar over det, sier han videre.

Håper han får beholde vingen

Det er ingen hemmelighet at Rangers gjør mye for at Kent skal være på Ibrox også neste sesong.

– Avgjørelsen kommer til å tas av Ryan, hans folk og Liverpool. Alt vi kan gjøre er å sørge for at vi sitter ved det bordet, og det kommer vi til å gjøre. Ryan vet det, folkene hans vet det, og Liverpool vet det.

– Det er en situasjon der vi kanskje må være tålmodig og se hva Jürgen Klopp gjør med Ryan, og om han vil forlenge tiden hans i Liverpool. Det er mye som kan skje over de neste månedene. Vi må sørge for at vi har et tilbud til Ryan. Supporterne må vite at jeg gjør alt jeg kan for at Ryan skal være her neste år, for han er en av de spillerne jeg vil bygge laget rundt.

– For de summene, glem det

– Ryan vet at jeg ønsker ham her. Lagkameratene ønsker ham her. Jeg vet det, for jeg har sett det selv. Nåmå vi vente og se hva som skjer. Om jeg har troen? Både ja og nei. Det er en stor del av meg som tenker dette er det beste stedet for Ryan. Jeg prøver å sette meg i agenten hans sine sko, og Liverpool, og jeg tror dette er et bra sted for Ryan til å fortsette å vokse og utvikle seg videre.

Det har blitt rapportert at Liverpool er villig til å selge vingen, og vil være åpne for bud på rundt 8 millioner pund. Summer på opp til 12 millioner pund har blitt nevnt. For Rangers virker en utlånsavtale som en større mulighet - om det lar seg gjøre.

– Dersom Liverpool vil selge, er det ute av mine hender. Vi må vente og se. Jeg vet ikke hvilken pris og hva Liverpool vil kreve for Ryan, det er ikke min business. Men for summene det har blitt snakket om - glem det, sier han.

HÅPER:
HÅPER:  Steven Gerrard håper at han kan beholde Ryan Kent på Ibrox.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]