Kan tolkes som en avskjedshilsen

Mange har oppfattet Rafael Camachos oppsiktsvekkende Instagram-post som direkte kritikk av Jürgen Klopp.

16. apr 2019 kl 10.58 Einar Kvande

Rafael Camacho vakte oppsikt med et innlegg på Instagram i går.

Liverpool-junioren benyttet sin Instagram-konto til å gi klart uttrykk for at han ikke likte å bli benyttet som forsvarsspiller tidligere i sesongen, etter at han scoret hat-trick for U23-laget mot Leicester på søndag.

– Jeg vet ikke hvem sin idé det var, men jeg vil bevise at de tok feil angående mine fotballkvaliteter. Jeg er ikke en høyreback, jeg er en angriper som scorer mål. Det er i mitt DNA. Jeg er glad for at jeg scoret tre mål og hjalp laget til seier over Leicester, skrev portugiseren på Instagram etter 6-0 seieren.

Den unge portugiseren scoret ekte hat-trick i andre omgang i kampen i Premier League 2.

Debuterte i januar

18-åringen har trent fast med førstelaget, samtidig som han har spilt mest i en offensiv rolle for U23-laget.

Da Jürgen Klopp ga ham førstelagsdebuten var det imidlertid som høyreback i tapet for Wolverhampton Wanderers i FA-cupens tredje runde i januar. Da han fikk sin Premier League-debut i et kort innhopp på overtid mot Crystal Palace var det også som høyreback.

Camachos kontrakt med Liverpool løper først ut etter neste sesong, men ifølge rapportene i lokalpressen på Merseyside ønsker han seg bort fra klubben allerede til sommeren. Sporting Lisboa ble linket til tenåringen tidligere i år.

Mange Liverpool-supportere oppfattet utspillet til Camacho som direkte kritikk av Jürgen Klopp, og ga klart uttrykk for at de ikke likte holdningen til portugiseren, både i kommentarfeltet på Camachos egen Instagram-konto og gjennom andre sosiale medier.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]