Kommer ikke til å kontakte kompisene i United-garderoben

Trent Alexander-Arnold har to gode venner i Manchester United, og håper på hjelp onsdag kveld.

23. apr 2019 kl 23.06 Arild Skjæveland

Onsdag kveld skal det spilles en kamp i Manchester som kan bli svært avgjørende for tittelkampen. Manchester United tar imot Manchester City til lokaloppgjør.

Liverpool er avhengig av at City snubler en eller annen gang i løpet av de neste fire kampene, og kampen mot United er på papiret den tøffeste, selv om Ole Gunnar Solskjærs lag er i fryktelig form.

Trent Alexander-Arnold har to gode kamerater i United-garderoben. Han har blitt god venn med Marcus Rashford og Jesse Lingard gjennom det engelske landslaget - men kommer ikke til å ta kontakt med dem og be om hjelp før onsdagens kamp.

– Nei, jeg tror ikke det. Uten at jeg sier noe, så vet de at de vil gjøre oss en gedigen tjeneste dersom de får med seg noe. Med det de selv går for, og topp fire, trenger de trolig et resultat, sier Alexander-Arnold til Goal.com, og legger til at han tror det blir en god kamp.

Kommer til å heie

Jürgen Klopp og James Milner har sagt at de ikke kommer til å se kampen. Det gjelder ikke for klubbens høyreback.

– Det er litt rart. På dette tidspunktet av sesongen så må du noen ganger heie på noen du ellers normalt ikke liker. Det er ikke noen hemmelighet, men dersom vi skal nå våre ambisjoner og mål, så må et annet lag gjøre oss en tjeneste på veien. På lørdag heiet vi alle på Tottenham, og på onsdag vil mesteparten av Liverpool-supportere håpe at United vinner.

– Jeg kommer trolig til å se den. Jeg vet ikke om noen andre kamper sendes, men jeg vil se. Det blir spennende, men du prøver å ikke bli for opphengt med å håpe på at City skal tape.

Manchester United - Manchester City spilles onsdag kl 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Kan bli årets unge spiller

Alexander-Arnold er en av de seks nominerte til å bli årets unge spiller i Premier League, stemt frem av spillerne selv.

– Jeg fant ut av det etter bortekampen mot Porto. Det er spennende. Jeg er veldig stolt over å blinevnt, fordet er seks veldig gode spillere. Det er fint å bli respektert av de andre spillerne, sier han.

– Det var Michael Edwards som fortalte meg det. Han snakket med min mor på forhånd, så jeg tror familien min visste det før, men at alle ville jeg skulle være fokusert på Porto-kampen og få den unnagjort før jeg fikk nyhetene. Det var definitivt et stolt øyeblikk.

Fem ganger tidligere har en Liverpool-spiller blitt årets unge spiller. Ian Rush ble det i 1983, før Robbie Fowler ble det i 1995 og 1996. Michael Owen vant i 1998, mens Steven Gerrard ble det i 2001. Han er den siste rød som har vunnet prisen.

NOMINERT:
NOMINERT:  Trent Alexander-Arnold kan bli årets unge spiller i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]