Lover City en tøff kamp på Turf Moor

Sean Dyche har holdt sin pressekonferanse.

26. apr 2019 kl 14.55 Arild Skjæveland

Manchester City har ikke avgitt et eneste poeng 29. januar, da de ble slått på St. James’ Park. Siden den gang har de vunnet 11 strake kamper og tatt 33 poeng.

Liverpool er avhengig av at den rekken ikke blir på 14 kamper, og at de snubler i en av sine tre siste kamper. Første mulighet er borte mot et formsterkt Burnley på søndag.

Sean Dyche gjorde livet surt for Chelsea på Stamford Bridge på mandag, og har planer om å gjøre det samme mot Manchester City på søndag.

– Manchester City vil ikke forvente å få det enkelt når de kommer hit. Det vil heller ikke vi, og vi ønsker å kjempe for alt og ta utfordringen, sier Dyche på dagens pressekonferanse.

Lover at Burnley er klare

Burnley er så godt som sikret Premier League-status for neste sesong etter poenget de tok mot Chelsea, og kan 100 prosent helt sikre dersom Cardiff ikke slår Fulham på lørdag.

Dyche lover at laget hans er klare for Pep Guardiolas lag.

– Vi har ikke bare kjempet oss ut av trøbbel, men vi har scoret flere mål enn de fleste andre på veien. Det viktigste for meg har vært hvor jevnt vi har prestert. Vi ønsker å holde det gående, og avslutte sesongen skikkelig. Først må vi sikre plassen, men støtteapparatet og spillerne mine fortjener all skryt, sier han.

– Manchester City er et topplag. Vi ønsker å gå inn i kampen og vise at vi kan utfordre elitelagene. Topp seks-klubbene er milevis foran, men vi gleder oss, spesielt foran egne supportere. Vi vil definitivt være klare for denne kampen, det er helt sikkert.

Backen Phil Bardsley vil være tilgjengelig igjen, mens Peter Crouch og Aaron Lennon begge er ute med skader.

Fernandinho er usikker

Pep Guardiola har også hatt sin pressekonferanse. Der bekreftet at han at midtbanespilleren Fernandinho regnes som usikker. Brasilianeren måtte ut med skade mot Manchester United.

– Vi må se i morgen. Han hadde et problem med kneet, men vi får se i morgen, sier Guardiola.

– De Bruyne er fortsatt ikke frisk. Han er på bedringens vei, men ikke klar.

Burnley - Manchester City spilles søndag kl. 15.05, og sendes på TV 2 Sport Premium. Liverpool spilles i kveld kl. 21.00, i en kamp som sendes på samme kanal.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]