Mener at United må stille med svekket mannskap mot City

Gary Neville med uttalelser som ikke falt i god jord hos verken Jamie Carragher eller Liverpool-fans.

16. apr 2019 kl 13.00 Einar Kvande

Redaktør i supporterklubben, Torbjørn Flatin, er blant de som betrakter Manchester Citys bortekamp på Old Trafford som den beste muligheten for at City skal avgi poeng på sine fem gjenstående kamper. I går kveld tok tidligere Manchester United-spiller Gary Neville til orde for at Ole Gunnar Solskjær bør stille med et B-preget mannskap i nettopp den kampen.

Manchester United har et tøft kampprogram i Premier League fremover. De spiller borte mot Everton kommende søndag. Deretter kommer City på besøk onsdag i neste uke, før april avsluttes med hjemmekamp mot Chelsea.

Må rotere

United kjemper som kjent om en plass blant topp fire, som vil sikre Salford-klubben spill i Champions League neste sesong. Gary Neville argumenterer i den forbindelse med at Chelsea-kampen er mye viktigere enn City-kampen for Uniteds del, siden Chelsea er en direkte konkurrent til en plass blant topp fire.

– Søndagens kamp mot Everton er den som er lettest å vinne av de tre. Dersom United slår City men taper mot Chelsea, vil de fortsatt være med i kampen om en topp fire-plass. Dersom de taper mot City men slår Chelsea, vil de være inne blant topp fire, resonnerte Neville under Sky Sports' Monday Night Football.

– Så dersom United slår Everton på søndag, vil kampen hvor du kan rotere litt på spillertroppen være mot City, la han til.

– Jeg mener ikke at United skal gå til City-kampen i den tro at de vil tape kampen. De må vinne den. Men med fire kamper på ti dager, kan du ikke stille med de samme elleve spillerne i hver kamp.

– Etter min mening bør de gjøre to eller tre endringer på laget mot City dersom de slår Everton på søndag, og de må selvsagt fortsatt kjempe for å få et godt resultat, la han til.

Utspillet har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier, der mange Liverpool-fans ikke er nådige mot Neville etter utspillet. Jamie Carragher ristet bare oppgitt på hodet over forslaget under sendingen på Monday Night Football.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]