Valgte å se golf isteden for Manchester City

Liverpool-spillerne hadde ikke fokus på Manchester Citys kamp mot Crystal Palace i forkant av sin egen match mot Chelsea.

16. apr 2019 kl 11.45 Einar Kvande

Andy Robertson og hans lagkamerater i Liverpool brydde seg fint lite om Manchester Citys 3-1 seier over Crystal Palace i helgen. Mens City tok tilbake tabelltoppen for en stakket stund, valgte Liverpool-spillerne å se Tiger Woods spille golf.

Citys 3-1 seier over Palace la press på Liverpool foran oppgjøret mot Chelsea, men Robbo lot seg ikke affisere av det.

– Jeg visste ikke engang at de hadde scoret et tredje mål, da jeg så på golf, om jeg skal være ærlig, uttaler skotten til Liverpool Echo.

– Jeg ønsket at Tiger skulle vinne turneringen. Jeg så på golf på TV sammen med James Milner på behandlingsrommet mens City spilte, legger han til.

– Noen av spillerne våre var nok klar over stillingen i City-kampen, men det var ikke noe vi snakket om. Jeg visste ikke hva sluttresultatet i City-kampen var før vår kamp startet, da jeg ikke hadde hørt noe, men jeg trodde jo at de ville vinne.

Nyter titteljakten

Robertson føler bare glede over å være med i tittelkampen, og kjenner ikke på noe press.

– Jeg tror vi alle nyter det. Det så du på vår prestasjon. Fansen nyter det, og vi nyter det. Det er lettere når du leder en kamp.

– For mange av oss er det første gang vi befinner oss i en slik posisjon, og du må nyte opplevelser som dette. Forhåpentligvis kan vi feire etter sesongslutt. Men det er fortsatt mye hardt arbeid som gjenstår.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]