Mer fornøyd med resultatet enn med prestasjonen

Kaptein Jordan Henderson og Virgil van Dijk snakket etter kampen.

10. apr 2019 kl 08.28 Arild Skjæveland

Liverpool slo FC Porto 2-0 på Anfield tirsdag kveld, og har én fot i semifinalen i Champions League. Et bortemål på Estadio do Dragao vil bety at Porto må score fire.

– De er et godt lag med gode spillere, og du kan se at de er en trussel fremover i banen. De hadde et par sjanser, sier kaptein Jordan Henderson til BT Sport etter kampen.

– Når alt kommer til alt må vi være fornøyde med 2-0. Det var noen gode øyeblikk i kampen, men vi kan åpenbart spille bedre. 2-0, og å holde nullen - det er det viktige.

Han mener andreomgangen kunne ha vært bedre.

– Vi ønsket å komme ut i andreomgangen og score et mål eller to til dersom vi kunne, men det skjedde ikke. Vi skapte ikke så mye, og det ble mange stopp i spillet. Vi kunne ha spilt mye bedre etter pause. Men vi må være fornøyd med å ta med oss en 2-0-ledelse der, sier kapteinen.

Virgil trives med disse duellene

Virgil van Dijk hadde en mer travel dag enn på lenge. Moussa Marega hadde scoret i seks Champions League-kamper på rad før han kom til Anfield, og viste seg å være en utfordring.

– Alle spissene jeg spiller mot for øyeblikket er ganske bra, men jeg trives med disse duellene, sier Van Dijk til BT Sport.

– I kveld fikk vi et godt resultat, og nå må vi rette fokuset mot Chelsea, sier han videre.

Liverpool møter Chelsea på Anfield på søndag kl. 17.00, i en kamp som sendes på TV 2 Sport Premium. Returen mot Porto spilles neste onsdag, og sendes på Viasport 1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]