– Vi får se om han starter mot Cardiff

Jürgen Klopp beskriver det som veldig viktig at Joe Gomez er tilgjengelig for spill igjen.

19. apr 2019 kl 16.41 Einar Kvande

– Joe ser bra ut. Han spilte en time for U23-laget sist søndag, og så fikk han rundt 20 minutter i Porto. Det så bra ut, og det ser bra ut nå, sa Jürgen Klopp om Gomez under sin pressekonferanse i ettermiddag.

– Vi får se om han starter mot Cardiff. Vi har mange spillere, og vi har god rytme, noe som er bra. Men det er godt å ha ham tilbake. Det er veldig viktig, la Liverpool-manageren til.

Ox må være tålmodig

– Det samme gjelder for Oxlade-Chamberlain. Det handler ikke om å være klar, og komme inn igjen øyeblikkelig, for så lenge andre spillere ikke viser tegn på formsvikt på trening stiller vi slik vi har gjort. Men det er veldig bra å ha dem tilbake, og ha dem i brukbar form igjen.

Da Klopp fikk spørsmål om skadesituasjonen, bekreftet han at Dejan Lovren var kvitt sykdommen som holdt ham utenfor returkampen mot Porto.

– Dejan var syk, men bør være tilgjengelig igjen. Vi får se. Stort sett alle de andre spillerne er tilgjengelige. Jeg har ikke hørt om nye skader etter Porto-kampen. Det er alltid noen få spillere som har småproblemer, men ingenting veldig alvorlig. Så det bør gå greit. Alle bør være tilgjengelige for spill, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]