Håper på en plass på benken

Men det er pre-season og neste sesong som er det store målet for Rhian Brewster.

25. mai 2019 kl 16.43 Arild Skjæveland

Etter å ha blitt toppscorer da England vant U17-VM i oktober 2017, skadet Rhian Brewster seg alvorlig, var satt ut av spill i over et år.

Liverpools unggutt scoret åtte mål for et England-lag med spillere som Jadon Sancho, Phil Foden og Callum Hudson-Odoi - og er en spiller Jürgen Klopp har planer om å satse på.

I semifinalen mot Barcelona på Anfield satt 19-åringen på benken. Nå drømmer han om å gjøre det samme i finalen mot Tottenham i Madrid om en uke.

– Det å spille fotball og være tilbake med guttene er veldig fint. Det er godt å være tilbake, og involvert på trening. Hvem vet? Forhåpentligvis er jeg i troppen for finalen, sier Brewster til Liverpoolfc.com.

I Champions League er det nå nye regler, som gjer at lagene kan ha 12 spillere hver på benken i finalen på Wanda Metropolitano.

– Du vet aldri. Jeg håper at jeg kan være blant de 12 på benken, sier spissen.

Satser mot neste sesong

Brewster har denne våren vært tilbake på banen for U23-laget, og er med på treningsleiren i Marbella. Det har blitt hevdet at Klopp ikke kommer til å blokkere veien for Brewster inn mot førstelaget. Da blir sommerens pre-season viktig.

– Etter finalen vil jeg dra bort, og ha litt tid for meg selv der jeg skal følge programmet de gir meg, sier spilleren selv.

– Jeg ønsker å komme tilbake så bra som mulig for pre-season, og forhåpentligvis ha en god sesongoppkjøring og presse på videre derfra.

– Jeg prøver å få så mange råd som mulig, for alle spillerne er her av en grunn. De spiller alle på det høyeste nivået av en grunn, så dersom du kan lære litt fra alle, vil det gjøre deg til en enda bedre spiller. Jeg prøver å ta imot råd fra alle spillerne og manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]