Sett opp ditt lagHvem vil du se fra start på Camp Nou?

Journalistene som følger Liverpool har tippet litt forskjellige lagoppstillinger til kveldens semifinale.

1. mai 2019 kl 08.29 Arild Skjæveland

Det er klart for en av sesongens desidert største kamper for de helrøde onsdag kveld, når turen går til Europas største fotballstadion for å møte Barcelona.

Utenom Adam Lallana, har Jürgen Klopp med seg en full førstelagstropp til Barcelona. Det har vært tvil om Roberto Firmino, som har slitt med en muskelskade i lysken, men alle journalistene som følger Liverpool tettest forventer at brasilianeren er med fra start i kveldens kamp.

I kveld må verdens beste fotballspiller stoppes - og det blir spennende å se hvilke 11 Klopp velger. Tør han å sette opp laget slik han har gjort i Premier League, der Liverpool stort sett har dominert mot de fleste lagene denne sesongen?

Gomez eller Trent?

Paul Joyce i The Times tror Joe Gomez kommer til å spille på høyrebacken foran Trent Alexander Arnold, og har satt opp følgende lag: Alisson, Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mané.

David Lynch i Evening Standard tror Alexander-Arnold starter, men at Milner blir foretrukket foran Wijnaldum. Det tror også The Mirror-journalist Sam Elliott, mens Alex Pattle i The Independent tror både Trent og Wijnaldum starter, med Gomez og Milner på benken.

Ta ut dine 11

Bruk vår «lagvelger», ta ut ditt lag, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR

Barcelona - Liverpool spilles i kveld kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]