Klopp med siste nytt om Firmino

Manageren bekrefter at Firmino er klar for Champions League-finalen.

31. mai 2019 kl 18.10 Marius Rabben

– Ja, han er klar, svarer Liverpool-manageren til pressen i Madrid.

Roberto Firmino har slitt med en lyskeskade i sesonginnspurten, men er tilbake for fullt i tide til avspark mot Tottenham lørdag kveld.

Holder laget hemmelig

Om spissen starter på Wanda Metropolitano, vil ikke Jürgen Klopp avsløre helt ennå. I hvert fall ikke før Mauricio Pochettino har offentliggjort sitt lag.

I FINALETROPPEN:
I FINALETROPPEN:  Roberto Firmino gjør ventelig comeback etter skade i Champions League-finalen. Her fra kveldens økt i Madrid.

– Hvis «Poch» forteller sin nøyaktige startellever her etterpå, så ring meg, og jeg forteller deg min også. Hvis ikke tenkte jeg at jeg i det minste holder noen få spørsmål åpne, sier Klopp med et smil.

Firmino satt på benken fra start i den første Barcelona-kampen etter at han hadde fått problemer med lysken på trening, men kom inn på tampen. Så måtte han stå over mot Newcastle noen dager senere, og snuoperasjonen mot Barça ble sett fra tribuneplass.

Premier League-avslutninga mot Wolverhampton ble også spilt uten Firmino i troppen. I oppladningen til finalen har brasilianeren trent uten kjente problemer og økt intensiteten gradvis.

– Han er skadefri, han har trent, han er her. Og hvis ingenting har skjedd siden han gikk ut av flyet til nå, så vil han være klar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]