PÅ TUR:  Mo Salah og familien har fått noen dager med ferie.

Mo Salah slapper av i Dubai

Liverpool ventes å ha en nær fulltallig tropp når trening starter igjen på mandag.

Liverpools spillere er nå inne i en fem dagers liten ferie, illustrert ved bildet som Mo Salah har lagt ut fra Dubai.

På mandag reiser Jürgen Klopp og førstelagstroppen til Marbella for å starte forberedelsene til finalen i Champions League, lørdag 1. juni i Madrid.

Firmino tilbake

Den eneste spilleren som ikke ventes å være tilgjengelig vil være Naby Keita. Midtbanespilleren pådro seg en lyskeskade i bortekampen mot Barcelona og en håper han kan være klar igjen til pre-season i juli.

Roberto Firmino var ikke med i ligafinalen mot Wolverhampton, men det lyskeproblemet som spissen sliter med ventes å være løst i god tid før finalen mot Tottenham.

Andre som har vært plaget av skader er Andy Robertson og Jordan Henderson, men disse vil nyte godt av en uke med hvilke og vil være i gang igjen til treningsleiren under spansk sol.

Kamp om plassene

Mulighetene til Jürgen Klopp ble illustrert av den benken som manageren disponerte mot Wolves, hvor reservene var Lovren, Gomez, Milner, Oxlade-Chamberlain, Milner og Shaqiri. Den blir en fight bare å komme med i kamptroppen

Av de som startet kampen sist søndag ventes Firmino å komme inn for Origi, mens det er få som ikke tror at Matip ikke beholder plassen i midtforsvaret ved siden av van Dijk.

Den største usikkerheten vil være på midtbanen, hvor den siste treeren Fabinho, Henderson og Wijnaldum nok også vil være favoritt til å starte 1. juni.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.05.2019 kl 12:31

«Liverpool har hatt samtaler med Matthijs de Ligt»

Velkjent journalist bekrefter interesse på Anfield for attraktiv midtstopper.

+
19.05.2019 kl 09:35

- Alle gode ting er tre

Jürgen Klopp reflekterer over sin tid i LFC, og ser fram til finalen mot Tottenham, som blir hans tredje som manager i Champions League.

+
18.05.2019 kl 19:02

Landslagstrener hevder Naby Keita kan bli klar til Champions League finale

Det er motstridende meldinger angående skaden til Liverpools midtbanespiller.

+
18.05.2019 kl 17:50

Det blir generalprøve på Wembley i august

I og med at Manchester City i da fullførte sin Treble i engelsk fotball vil Community Shield bli spilt mot Liverpool helgen før ligastart.

+