Mo Salah slapper av i Dubai

Liverpool ventes å ha en nær fulltallig tropp når trening starter igjen på mandag.

16. mai 2019 kl 09.17 Torbjørn Flatin

Liverpools spillere er nå inne i en fem dagers liten ferie, illustrert ved bildet som Mo Salah har lagt ut fra Dubai.

På mandag reiser Jürgen Klopp og førstelagstroppen til Marbella for å starte forberedelsene til finalen i Champions League, lørdag 1. juni i Madrid.

Firmino tilbake

Den eneste spilleren som ikke ventes å være tilgjengelig vil være Naby Keita. Midtbanespilleren pådro seg en lyskeskade i bortekampen mot Barcelona og en håper han kan være klar igjen til pre-season i juli.

Roberto Firmino var ikke med i ligafinalen mot Wolverhampton, men det lyskeproblemet som spissen sliter med ventes å være løst i god tid før finalen mot Tottenham.

Andre som har vært plaget av skader er Andy Robertson og Jordan Henderson, men disse vil nyte godt av en uke med hvilke og vil være i gang igjen til treningsleiren under spansk sol.

Kamp om plassene

Mulighetene til Jürgen Klopp ble illustrert av den benken som manageren disponerte mot Wolves, hvor reservene var Lovren, Gomez, Milner, Oxlade-Chamberlain, Milner og Shaqiri. Den blir en fight bare å komme med i kamptroppen

Av de som startet kampen sist søndag ventes Firmino å komme inn for Origi, mens det er få som ikke tror at Matip ikke beholder plassen i midtforsvaret ved siden av van Dijk.

Den største usikkerheten vil være på midtbanen, hvor den siste treeren Fabinho, Henderson og Wijnaldum nok også vil være favoritt til å starte 1. juni.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]