Se troppen på 26 mann:Naby Keita er med til Marbella

Liverpool FC har bekreftet troppen som har dratt på treningsleir til Marbella.

20. mai 2019 kl 15.24 Arild Skjæveland

Nå starter oppkjøringen til Champions League-finalen på alvor, og i dag har Liverpool-spillerne vært gjennom fotografering, før de i ettermiddag satte seg på flyet som skal ta dem fra John Lennon Airport til Marbella.

Og Jürgen Klopp har fått gode nyheter. Naby Keita, som det var forventet at skulle være ute i to måneder, er med i reisefølget til Marbella.Det rapporterer Liverpoolfc.com.

Det at han kan bli spilleklar allerede nå er også godt nytt for Guinea som skal spille Afrikamesterskap i Egypt om en måned.

Stor benk i finalen

Dette er Liverpool-spillerne som er med til Marbella: Alexander-Arnold, Alisson, Brewster, Fabinho, Firmino, Gomez, Henderson, Jones, Keita, Kelleher, Lallana, Lovren, Mane, Matip, Mignolet, Milner, Moreno, Origi, Oxlade-Chamberlain, Robertson, Salah, Shaqiri, Sturridge, Van Dijk, Wijnaldum, Woodburn.

Da Liverpool spilte Champions League-finale i Kiev for et år siden, så Liverpools benk slik ut: Mignolet, Clyne, Klavan, Moreno, Lallana, Can og Solanke.

Nytt av året i årets turnering, er at lagene kan ha hele 12 spillere på benken i finalen. Av de 26 som er med til Marbella vil altså bare tre av spillerne måtte sitte på tribunen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]